צריכה עזרה.................

צריכה עזרה.................

האם יש לכן עצות ורעיונות איך להרגיל ילדה להרגלי אכילה נכונים, כיוון שהיא שמנמונת. יש לנו במשפחה ילדים רזים מאוד, ולעומתם ילדים שמנים. איך מגינים על הילדים מאכזריות ילדים אחרים? ובכלל כל עיצה שנראה לכן שמתאימה
.

אמממממ

בתור נערה שמנה, שגדלה מילדה שמנה אני יכולה להגיד לך כבר עכשיו שילדים היו ותמיד יהיו אחזריים בקטע הזה, לא רק לה גם לכל מה ששונה מהם, זה אולי הנחמה היחידה שאת יכולה להציע לה, ווגם ללמד אותה שאם אומרים לה משהוא לא יפה אז להתגונן במילים (לי אמרו להבליג, ולהתעלם כי זה מה שמעצבן אותם עוד יותר אבל זה רק גרם להם לנסות לשבור אותי ולעשות ולהגיד דברים יותר פוגעים ומשפילים) אבל להגן עליה לא ממש אפשר. בקשר להרגלי אכילה, אני לא ממש מכירה אבל אחד שאני יודעת זה לא לתשפר אותה עם אוכל על משהוא רע שהיה בבצפר או על משהוא טוב שהיא עשתה,זה גורם ממה שהבנתי ליצירת קשר ישיר בין הרגשה טובה ומנחמת באוכל. ניראה לי שיש סנדאות לדברים האלה. תנסי לחפש

lb22

New member
אני אציע לך לגשת לפורום

דיאטות ואורח חיים בריא , או משהו שקשור לנושא הזה ...... אני יודע שמנהלת הפורום ההוא למדה את הנושא ויש לה עצות לא רעות.

chicka

New member
נפתחה גם קומונה חדשה בנושא

הורים לילדים שמנים. אני מציעה לך לקפוץ לשם, אני בטוחה שתוכלי למצוא הרבה עצות מהורים שחווים התמדדויות דומות. אבל הטיפ הכי חשוב שאני יכולה להציע לך הוא לשנות את הרגלי האכילה של כל הבית ולא רק של הילד/ה השמן/ה. בהצלחה

טיפ חשוב

להתייחס לילדה כמו כולם ולא לתת לה להרגיש שונה. להעניק חום ואהבה אכפתיות וחברות. בכדי שהילדה תרגיש שייכת כל הבית יעבור להרגלי האכילה הנכונים רק ככה תהיה הבנה. בהצלחה

למעלה