צריכה עזרה

i am natali

New member
צריכה עזרה

היי כולם מה קורה?? אז ככה יש לי פריחה-מתוצאת זיעה אז איזה שמן אמבט יתאים בשביל להעביר לי את הפריחה?? ואיפה אני יכולה לקנות את השמן באזור הצפון?? (משהו קרוב לנצרת עילית או עפולה) טוב תודה רבה להתראות.

פריחה כתוצאה מזיעה,

שלום לך וברוכה הבאה לפורום:) ראשית הייתי ממליצה לך להחליף דאורדורנט , לדאורדורנט ללא אלומיניום . שנית, שמן לבנדר יכול להועיל מאד לפריחות מסוג זה. שלישית, גשי לרופא להסתכלות אולי זו פטריה. בהצלחה.

i am natali

New member
כבר ניגשתי

כבר נפגשתי אם רופא הוא בעצמו אמר שזו פריחה כתוצאה מזיעה הדאדורנט שלי ללא אלומיניום .. והפריחה לא בעזור בית השחי אלה כמעת בכל הגוף בגב,בבטן,בחזה,ובצוואר.. בגלל זה שאלית איזה שמן מתאים... ו...איפה ניתן לקנות שמן לבנדר לאמבט שהוא איכותי?? איזה חנות יש בצפון משהו ליד נצרת עילית,עפולה?? יש חנות בשם "אלכימאים"..זאץ חברה של מוצרי אמבט דברי פינוק.. אז אני פשוט רוצה לדעת אם אני יקנה שם את השמן הוא יהיה איכותי?? מישהו פעם התנסה בשמנים שלהם? יש להם פילינג,סבונים,קטורות,נרות,קרמים.. וכו.. אז אם מישהו פעם ניסה שיגיד לי.. ו..אם לא אז אני פשוט רוצה לדעת איפה יש חנות באזור שלי.. טוב תודה רבה להתראות טוב תודה להתראות..

תשובות.:

את שמן הלבנדר ניתן לקנות בבתי טבע או בפארמים השונים. את האלכימאים אינני מכירה , מה גם שאסור לפרסם כאן שמות של חנויות ומשווקים. אז להבא אנא הקפידי כעל כך. בהצלחה.

למעלה