צריכה עזרה...

scorpiogirli

New member
צריכה עזרה...

היי אני טסה לתאילנד בסוף השבוע ואני מתכננת לעשות שם סאפרי אבל יש לי בעייה לא צללתי בערך שנה והמצב של הים לא מזהיר ולא צפוי שינוי עד סוף השבוע, ככה שאין לי סיכוי לעשות צלילת ריענון עד שאני טסה מה לעשות????? תודה רחאל.

מצמרררררר.....

תגיעי מוכנה כלל האפשר לצלילת הרענון, חזרה על כל החומר התיאורטי שלמדת בקורס. שאלות שיישארו פתוחות, תשאלי ותקבלי תשובות כאן. תתעקשי שצלילת הרענון תתבצע במתכונת דומה לזו שמתקיימת בארץ (לא כמו צלילת רענון בטירן....). תרשמי ותקפידי שתירגלת: ביבשה: הרכבת ציוד, בדיקת תקינות של הציוד, התאמת משקולות. במים: מציאת ווסת, ריקון מסיכה, הסרה ולבישת חגורת משקולות, הנשמת חבר. יכול להיות ששכחתי דברים נוספים, למי שיש מערך צלילת רענון שיוסיף.

הולנדי

New member
צלילה בבריכה

במדוזה יש בריכת אימונים ( שמעתי שהיא מחוממת ??) אפשר לתרגל גם בבריכה את התרגולים המקובלים, כמו כן זו הזדמנות טובה לבדוק את הציוד אם את מתכונת לקחת אותו איתך, נסי לברר איתם אם הם מוכנים לזה, נראה לי שאין להם יותר מדי עבודה בימים אילו. נצלי את האפשרות בתחילת הספארי לעשות "סדנת איזון". אם את לא מרגישה בטוחה, אף על פי שהצלילה הראשונה תהיה בדר"כ עמוקה ותרי עליה וצללי צלילה ראשונה רדודה. תאמי עם המדריך כי תצללי כבן זוג שלו עד שתרגישי בטוחה.

Princes Vespa

New member
תומכת ברעיון של הבריכה במדוזה

יש אחלה בריכה - מחוממת מאוד ובתוך חדר סגור. הבריכה נמצאת בתוך המועדון ואין צורך לקפוא מקור. אפשר לפחות לבצע שם תרגולות של הסרת מסכה , הוצאת וסת , הנשמת חבר , נפילת משקולות ואיזון. כמו כן צריך ממילא לרענן את הידע התיאורטי ורצוי שזה יעשה כאן בניחותא ולא בתאילנד כשכבר לחוצים לצאת לצלול. חוץ מזה תעשי חיים משוגעים כי אין כמו תאילנד..

הולנדי

New member
והכי חשוב דווחי לנו על הספארי

הואיל ועכשיו יש טיסות צ´רטר שבועיות ישירות לפוקט של סאן-דור, זה יכול להיות אטרקיטבי למי שקצר בזמן.

scorpiogirli

New member
תודה על העזרה../images/Emo13.gif

אני אבדוק את הנושא של הבריכה ואני מקווה שזה יסתדר.. אני טסה בצרטר לפוקט... ואשתדל לשתף אתכם בחויות הצלילה שלי כשאחזור..

למעלה