צריכה עזרה..

צריכה עזרה..

אנשים אני עושה עבודת מחקר.. ואני צריכה שאנשים יענו לי על שאלון אז בבקשה ממכם תנו לעצמכם שתי דקות ותענו לי על השאלון הזה ותנסו שזה יהיה בשיא הרצינות שלכם. (גם אם לא קורה לכם הסיטואציות האלה... תנסו להביא את עצמכם למצב כזה ותגידו איך תתנהגו) (תכתבו את מספר השאלה ואת הסעיף שבחרתם לדוג' 1. א) תודה רבה רבה רבה http://upfiles.be/y/UP4q7s2o6.doc

Dorushh 3

New member
עושה קישור../images/Emo122.gif../images/Emo27.gif../images/Emo187.gif

http://upfiles.be/y/UP4q7s2o6.doc נראה מה זה

Dorushh 3

New member
הנה../images/Emo9.gif../images/Emo27.gif../images/Emo187.gif

1. א 2. ב 3. ד 4. ג 5. א 6 א 7. ב 8. ג 9. ב 10.ג 11. ב

עונה ../images/Emo8.gif

בהצלחה עם עבודת המחקר 1.ב 2.ב 3.ג 4.ב 5.א 6.ב 7.ב 8.א 9.ג 10.לא סגורה על זה, א' או ב' 11.ב

FlakY

New member
טוב נו :

1. א 2. ב 3. ד 4. ב (יש לי הסכם אם ההורים שלי, עזבו..) 5. א (קרה לי שלא יצא לי להיות אם סבתא שלי הרבה ואחרי זה הצטערתי על זה :'() 6. ב 7. ב 8. ג 9. ג 10. ד 11. ב (אני לא אח מניאק, שתכירו תאחיות שלי תבינו P: )

randu

New member
התשובות שלי!

1.מהו מינך? =זכר
2. אחד ההורים מבקש ממך לסדר את החדר בזמן שאתה מתעסק במשהו אחר, כיצד תנהג? =ד. אני אמשיך בעיסוקי.
3. אתה התלבשת ליציאה עם חברים, אך הוריך מבקשים ממך להתלבש אחרת, כיצד תנהג? =ג. אני חושב שאני לא אחליף בגדים.
4. הוריך מבקשים ממך לחזור בשעה 24:00 הביתה, אך כל חבריך חוזרים ב- 2 בלילה, כיצד תנהג? =ד. אחזור עם כל החברים.
5. סבא/ סבתא שלך מבקשים ממך להתלוות אליהם לבדיקה חשובה, אך אתה כבר קבעת עם חברים, מה תעשה? =ב.ניראה לי שאלך איתם.
6. סבתא שלך מבקשת שתעזור לה לנקות לפסח את ביתה אך לך אין כוח כיצד תנהג? =ב.רוב הסיכויים שאעזור לה.
7. סבא/ סבתא מבקשים שתזרוק את הזבל אך אתה עסוק במשהו אחר, כיצד תנהג? =ממש בילבלת בין התשובות! אבל בכל זאת, ב. אני אגיד לסבא / סבתא שאחרי שאני אסיים את עיסוקי אני אעזור להם.
8. המורה מבקשת להיות בשקט ולא להפריע למהלך השיעור ואתה מנהל שיחה מעניית עם חברייך, כיצד תנהג? =ג. אני אדבר בשקט בלי שהמורה תשים לב.
9. המורה מבקשת ממך לצאת מהכיתה לאחר שהפרעת למהלך השיעור, כיצד תנהג? =ג. אני לא אצא ואני אבקש סליחה ואפסיק להפריע.
10. המורה מבקשת ממך להישאר בסוף היום ולהרים את הכיסאות בכיתה, כיצד תנהג? =ב. אני יגיד למורה שתצרף עוד מישהו שיעזור לי.
11. אחד ההורים מבקש ממך לעזור לאחותך הקטנה לעשות שיעורים אך אתה בדיוק צופה בסדרה אהובה, כיצד תנהג? =ב. אני אעזור לה ותוך כידי הראה את התוכנית.
***בכוונ רשמתי גם ת'שאלה וגם ת'תשובה,היה לי משעמם וחיפשתי תעסוקה! אם זה לא מתקבל..סורי

למעלה