צריכה עזרה!

אשלונית

New member
צריכה עזרה!

טוב אז השנה גם לאחר החרישות המתמשכות שלי, המבחנים שלי חרא, הציונים כלומר. לעומת זאת העבודות שלי מעולות והרבה מורים אומרים לי אתזה, וזה לא הפעם הראשונה, אני ידועה בכך שהעבודות שלי כתובות הרבה יותר טוב ממבחנים. הבעיה היא שאני חושבת שאי ההצלחה שלי בלימודים היא הלחץ שלי במהלך הבחינה וגם בכלל בחיי היום יום, אבל פחות כמובן, במבחנים אני מרגישה את היד שלי מזיעה כבר, ואז אני יודעת שאני לחוצה באמת, ולמרות המוזיקת רייקי שאני מקשיבה לה ברקע, ולמרות שאני רושמת את ההערות בנוגע לכל שאלה כבר בהתחלה מאיפשהו זה נובע. השאלה היא מה עושים???? כדי להמנע מזה? יש לי מבחן ענק בחומר ובחשיבות שלו ביום חמישי ואני לא יודעת מה לעשות! אשלי (הלחוצה שמחכה לתשובה בצורה אובססיבית).

אשלוניתה! תדפדפי אחורה!

מישהו המליץ פה בעבר על תרופה טבעית להפחתת לחץ והיו ממליצים נוספים. אולי תנסי? אפרת

אשלונית

New member
ראיתי את זה כבר בעבר

על הרסקיו רמידי או איך שלא כותבים אתזה, אבל מלבד תרופות כי זה לא משהו שאני אוהבת במיוחד. נכון היא השפיעה עלי נהדר בבחינה היום ובחינה קודמת וראיתי איזה שיפור קל, אבל אני רוצה גם את השיפור ללא התרופות גם אם הן טבעיות. יש משהו?

אשלונית מקסימה

תנסי לאמץ לך שיטת הרפיה בעזרת דמיון מודרך, כזו שאפשר לעשו לפני המבחן, כמו לדמיין תמונה פסטורלית של נוף, נחלים ורעשים מרגיעים ולהפחית קצת מהמתח שלפני... תוכלי למצוא בחנויות הספרים ספרים רבים שקשורים בנושא ולבחור לך שיטה שנראית לך. בהצלחה!

למעלה