צריכה עזרה...

scorpiogirli

New member
צריכה עזרה...

היי לכם, אני מחפשת נואשות טיול צלילות לזנזיבר כל היודע והמעוניין להיצטרף פנו אליי בבקשה. [email protected]

gidib

New member
היום יצאה טיסת שכר ראשונה בסדרה ../images/Emo124.gif

החברה הסיטונאית היא דרך החופש והמכירה לקהל דרך כל סוכני הנסיעות. רוב החבילות הן במלונות/מועדונים המארחים מועדון צלילה באתר, כמו כן אני חושב שניתן לרכוש טיסה בלבד ולהתארגן עצמאית ללינה זולה יותר, למצוא ספארי מספינה וכד´. גידי.

gidib

New member
בהחלט, ממתין להזדמנות המתאימה ../images/Emo8.gif

כפי שידוע, אני עוסק בתיירות למחייתי. מקווה שהמארגנים יאפשרו מתישהו מחיר מיוחד לעובדי הענף... גידי.

gidib

New member
אני עובד במשרד ירושלמי שעיסוקו

שירות הזמנות וכרטוס למשרדי נסיעות. אינני מעוניין לפרסם שם משרד בפורום למרות שאינני עוסק במכירה חופשית לציבור. אשמח לענות בפירוט באופן אישי במייל. גידי.

gidib

New member
סליחה, טעות. הטיסות הישירות עדיין |סליח

לא התחילו, מתוכננות להתחיל ב27 נובמבר. גידי.

טיסה ´ישירה´ ישירה ?

בזמנו היה פלופ כזה שהטיסה הישירה כללה 2 או 3 נחיתות ביניים, והטיסה עם אתיופיאן מישראל עברה דרך קפריסין, אתיופיה ( לפעמים גם אוגנדה, נחיתה מרגשת באנטבה.....) ניירובי, מומבסה ולבסוף זנזיבר. עם מדובר בטיסה עם אתיופיאן כנראה שהדבר יימשך כי החברה הזו כם אם תבטיח אחרת תעשה את מה שנוח לה. בכל מקרה גם טיסת מאסף נסבלת עבור המטרה - זנזיבר

gidib

New member
מתוכננת ישירה. כשיהיו לי כל הפרטים

אודיע בפורום. גידי.

גרזנית

New member
ימבטבע, אופיר טורס, קקטוס ועוד ../images/Emo38.gif

בעיתון צלילה מתפרסמות מודעות רבות בעיניין נסיעות משולבות צלילה באופן עקרוני נאמר לי ע"י ימבטבע (שהם הספונסר של הטיול לזנזיבר) כי עד סופ נובמבר הטיסות אינן ישירות לדאאר א סאלם וכי הן לוקחות כ 11 שעות בניגוד ל 5 וחצי בטיסות ישירות החל מסוף נובמבר, את המלצותי אוכל למסור כנראה רק במחצית השנייה של דצמבר

scorpiogirli

New member
בנושא זנזיבר.

את יודעת על טיולים של קבוצות לשם, אני לבד ומחפשת קבוצה להצטרף אלייה..

גרזנית

New member
קבוצות לזנזיבר

אני שוב מציעה לך ליצור קשר עם החברות הנ"ל ישנן קבוצות של בודדים המתארגנות דרכן, גם אוקטופוס-דוגית מארגנים קבוצות. תתקשרי אליהם ואולי יוכלו לעזור לך להצטרף לקבוצה בכל אופן טיול נעים. אני אקבל מחירים למצטרפים משניאור בשבוע הבא, אבל ככל הנראה הקבוצה כבר סגורה, מצטערת

gil003

New member
זנזיבר

מעונין להצטרף לקבוצה יוצאת בסוף דצמבר , ינואר ,

scorpiogirli

New member
מחפשת שותפים... ../images/Emo24.gif

אני מחפשת שותפים לטיול צלילות בזניבר אשמח אם תצטרף אליי ונמצא עוד שותפים... [email protected]

למעלה