צריכה עזרה

llynn

New member
צריכה עזרה

אני ממש צריכה עצה- אני נשואה 8 שנים ואני ובעלי ביחסים טובים- ממש כמו חברים. הבעיה היא- שרק כמו חברים. אני מייבשת אותו חודשים!! לא יודעת מה יש לי- אבל ברגע שהוא נוגע בי אני מתאבנת וכל נגיעה שלו פשוט מעצבנת אותי בטרוף, אני פשוט חייבת שהוא יפסיק כדי לא לצעוק או לדחוף אותו! יש לי רגשות אשמה נוראיים כי הוא בנאדם מקסים ומתנהג אליי ממש נהדר, ובסך הכול- הוא נורא משתדל, אבל אני לא יודעת איך לפתור את הבעיה, ובבקשה אל תגידו טיפול נפשי כי ניסיתי את זה בעבר וזה רק הכניס אותי לדכאון. יש למישהו עצה בשבילי??

tryme 2 m

New member
פףףף....לא בא לך עליו...הה?

אין תרופה לחוסר משיכה. אין תרופה לחוסר אהבה. איזה עיצה יכולה להיות למישהו... אם נצווה עלייך...תאהבי אותו או תתרגשי ממנו או תמשכי אליו זה יעזור? מה את זקוקה...שנאמר לך שאין לך סבלנות אליו? שאת לא נמשכת אליו? שלא בא לך עליו? לעניות דעתי...שום דבר שמישהו יגיד לך לא יעזור. מה שכן...כל הכבוד על המודעות וייסורי המצפון...אולי זה יהווה משאב שאם תצרכי אותו נכון...תגיעי להחלטה בעצמך. לא הייתי רוצה להיות במקומו...או להרגיש כמוך!!!

llynn

New member
אוהבת מאוד

הוא החבר הכי טוב שלי. בגלל זה כל כך רע לי. מה שעוד יותר רע זה המודעות שאם אני לא "אספק את הסחורה" הוא ילך לחפש אותה במקום אחר. כמה זמן יכול מישהו לחכות ולהבין אפילו אם הוא אוהב?....

אני שמחה לשמוע על היחסים הטובים

שלכם. ישנן סיבות רבות מדוע החשק המיני שלך ירוד, ולפני הכל, כדאי לברר מה הסיבה (זה יכול להיות משימוש בגלולות מסוימות ועד עייפות ועומס בחיי היומיום). היו כנים בנושא. שוחחי איתו על כך, אפילו אימרי לו את החשש שלך שהוא ילך לחפש במקום אחר והדגישי עד כמה את אוהבת אותו ונמשכת אליו (משיכה לא בהכרח קשורה ברצון לבצע משגל). המשיכו לגעת אחד בשני ככל הניתן. גם אם זה לא סקס זה תורם המון לאינטימיות ולהרגשת היחד שלכם. כדאי ללכת יחד איתו לטיפול אצל סקסולוג. אני מאמינה שדברים יסדרו.

אופס, התבלבלתי...

האם גם נגיעה פשוטה שלו שאינה אמורה להוביל לסקס גורמת לך להתאבן? האם יש בינכם חיבוקים, נישוקים וליטופים או שכמעט ואין כל מגע פיזי?

llynn

New member
מגעים פשוטים

ממגעים פשוטים אני נורא נהנית. אנחנו יושבים מול הטלוויזיה ומתלטפים וכשאנחנו נכנסים למיטה אני אוהבת שהוא מלטף אותי, אבל כשזה מגיע לקטע מיני- אני נסגרת. זה מוזר- כי בתחילה של יחסים אני יכולה להיות כמו נימפומנית, כמו שאומרים- הוא חשב שהוא מקבל תנור חימום וקיבל מקרר של אמקור במקום...

כמה מחשבות

אנחנו נשואים כבר 6 שנים (איך הזמן טס!) פלוס ילדון מתוק. יש כל מיני דברים ששמתי לב שמורידים את החשק, אולי משהו מזה ידבר אליך: כשמפסיקים לנסות למצוא חן/לחזר/להתגנדר - עם כל הכבוד לאיש שלי שהוא חתיך ומושך, כשהוא חושב שאם הוא ישכב במיטה, לא מגולח ולא מקולח, ויילל שהוא חרמן, אני אקפוץ בחדווה למיטה - הוא טועה. אני עדיין זקוקה שיתאמצו למעני - תתקלח, תתגלח, שיהיה לך ריח נעים, תעשה לי קצת עיניים. זה שיש לי טבעת על האצבע לא הרג לי את הצורך בחיזור. כשמפסיקים להיות "סתם" אנשים ומתפקדים קבוע על רקע רעיה/אם/ביל/אב - אם אתם מדברים כמעט רק על צרכי הבית והמשפחה, אם אין לכם זמן להיות סתם אתם עצמכם (גם לחוד וגם יחד) אתם עלולים לשכוח שיש לכם "את זה". כי כשאני מרגישה 100% "אמא של" אני גם מרגישה 0% סקסית. כשיש לי זמן לטפל בעצמי - גוף ונפש (לעשות ספורט, להסתפר, לשתות קפה עם חברה, ללמוד משהו חדש) אני מרגישה שוב חיה וסקסית ומעוניינת. כשהרוגים מעייפות - אם אתם באטרף של "מירוץ החיים" - עובדים קשה מחוץ לבית ומתפעלים את כל עבודות הבית לבדכם, אתם עלולים למות מעייפות והחשק ימות גם הוא. תורידו הילוך. אז לא תחליפו השנה אוטו/תצאו לחופשה וכד'. אבל תנו לעצמכם זמן לחיות ולנשם ולהנות מהדרך. וסקס זה סוג של הנאה, לא? מקווה שמשהו מזה עורר אצלך מחשבה בכיוון חיובי.

אהבתי את ההודעה שלך מאוד../images/Emo13.gif

ואני שומרת אותה אצלי כתזכורת...

הממ...

אולי הההתאבנות הזאת שלך נובעת ממשהו אחר
האם היה איזה אירוע/ויכוח/אחר שגרמו לזעזוע בקשר שלכם
אולי משהו מעברך שעוצר אותך

llynn

New member
מוזר אבל...

כל היחסים ש"על הדרך" בין שנינו לא רעים בכלל. אין ספק שהבעיה היא אצלי- מה שכתבתן לי נורא נכון- כשאנחנו "רק" אימהות ו"רק" טבחיות ו"רק" בייביסיטריות וכו' אנחנו שוכחות שייש גם נשיות ומיניות- מה עושים אם ככה?! זה שאני מודעת לבעיה זה דבר אחד, אבל איך פותרים? אין לי משקעים מהעבר, לא עברתי לשמחתי שום התעללות, הזנחה או דבר דומה- אני יודעת שאני טיפוס שמשתעמם די מהר, אבל בנישואים אין את ה"פריוולגיה" של להיות משועמם- כי אחרי כמה שנים שאתה משועמם- אתה מחליט לפרק את החבילה. אני לא רוצה לפרק רק לשפר.

אולי תנסו לשנות קצת ביחד את הדברים

שמסביב, למשל לשים יותר דגש על רומנטיקה בכלל ועל רומנטיקה מינית- לשים מוזיקה, נרות וכו'- לשנות אווירה, לפתות אחת את השני ולהיפך.

llynn

New member
למה זה כל כך ברור מאליו

שהבעיה היא נפשית ולא פיזית? הרי יכול להיות שייש לי איזו בעיה הורמונלית (לא??)

שום דבר לא ברור...

כמובן שזה יכול להיות פיזי, אבל בגלל שאני לא רופאה ולא מתיימרת להיות אחת כזאת,הלכתי על הכיוון הרומנטי, או פסיכולוגי יותר- שיותר קרוב אליי. מקווה שזה לא זה ולא זה, ושהכל יסתדר בינכם בקטע הזה במהרה

יכולה לספר רק על עצמי

אנחנו ממש הכרחנו את עצמנו בהתחלה. אני התחלתי לצאת לצעידות עם חברה 3 ערבים בשבוע (מנקה לי מאוד את הראש) ולקבוע "ערב בנות" כייפי מחוץ לבית פעם בחודש. הוא התחיל לצאת עם חבר טוב פעם בשבועיים בערך. ובכלל מפרגנים אחד לשני ולשנינו יחד בילויים. הרשנו לעצמנו "בילויים" קטנים כמו לקחת סרט טוב, להזמין ארוחה איכותית מבחוץ, ולעשות לנו ערב - שגם מקשקשים בו על דברים מעניינים (לכן הסרט הטוב - להבריח את המחשבות מהשגרה), גם לא מתאמצים על כלום (לכן הזמנת האוכל) וגם אין יותר מידי לחץ כספי בעניין (אוי עלויות הבייביסיטר...) אנחנו לומדים להעיר אחד לשני כשאנחנו מזניחים את עצמנו, ולהעיר בעדינות ובצורה שתיתן לשני חשק להתגנדר, לא חשק לברוח. אם את מרגישה שהחיים מתחילים לשעמם - גם קורס טוב בתחום חדש יכול לתרום לך (גישור, רפואה משלימה, שפה נוספת - לא חסר מה).

למעלה