צריכה עזרה....

ProphecyGirl

New member
צריכה עזרה....

היי אנשים....אני וחברה שלי עושותעבודה על גיבורי על בסרטים <רצינו על קומיקס אבל מישהי אחרת לקחה את הרעיון> אנחנו מחפשותמאמר שיכול להראות את ההשפעה של גיבורי העל על התרבותוהחברה כיום ולא מוצאות...מישהו מכיר אתר או מאמר שיש בו משהו כזה?

DDN

New member
לדעתי לא תמצאי אחד כזה.

גיבורי העל מהסרטים לא השפיעו בכלל על החברה. זה סרטים. הקומיקסים הראשונים דווקא כן. סופרמן לדוגמא, יצא בשנות משבר בארה"ב, הם חיפשו דמות כליכולה, ואנשים נהנו לקרוא את הסיפורים שלו ולחשוב "מה אם?", כמובן שאנשים ידעו שהסיפורים בדיוניים, אבל זה נתן לאנשים תקווה. אאל"ט, קפטן אמריקה של מארוול יצא ב1941 (לב מלחמת העולם השנייה), התברג בדיוק לנושאים העכשיויים ועשה אותו הדבר. בנוגע להשפעה שלהם כיום? על התרבות בת ימינו? אני לא מאמין שיש כזו.

ProphecyGirl

New member
אממממ

אתה לא מאמין שיש השפעה או אתה לא מאמין שיש אתר/מאמר שעוסק בזה?

Tiki Torch

New member
אני מאמין שיש השפעה

ברור שקימת השפעה של הקומיקס והסופר גיבורים על התרבות קצת בהתנהגות קצת כאן וקצת כאן אני לא יודע איפה יש כתבה או אתר אבל אני יודע שבטוח יש בישביל זה יש גוגל אז תשתמשי בו בחוכמה הרי עם כוח גדול מגיעה אחריות גדולה(הנה כבר קצת השפעה של קומיקס)

DDN

New member
כבר אמרתי - של הקומיקס כן.

של גיבורי העל מהסרטים - לא. הקומיקס הוא זה שהשפיע כאן. אני לא מאמין שיש השפעה של גיבורי העל מהמדיה המשודרת, ולכן גם לא יהיה על זה מאמר. גיבורי העל בטלויזיה תמיד מוצגים בצורה מוקצנת ומוגזמת. אם כבר קיימת השפעה, היא תהיה שלילית, בניגוד לאלו מהקומיקס.

ProphecyGirl

New member
כמעט אותו הדבר...

רוב גיבורי העל בקולנע <אם לא כולם> מקורם בקומיקס והיות ויש יותר שרואים סרטים מקוראי קומיקס,אני חושבת שההשפעה של הקולנוע גדולה יותר.. בעבודה אני רוצה להתמקד בעיקר בספיידרמן ובאקסן מן <אמרתי כבר?> והחשיפה הקולנועית גדולה יותר משל הקומיקס...

DDN

New member
נכון, אבל ההשפעה על הדור שרואה את

הסרטים, קטנה לדעתי מההשפעה על הדור שקרא את החוברות. מה שכן, אני יכול לומר על סרטי האקסמן שהם נגעו גם לאנשים שלא אוהבים קומיקס וסרטים בדיונים, בגלל הנושא שלו - שנאה נגד מיעוט, וכו'. מה את בדיוק רוצה להציג בעבודה?

Evil Beast

New member
זה לא ממש נכון

הסרט סופרמן, ממש היה קפיצת מדרגה בעשיית סרטים.

ProphecyGirl

New member
חפשתי כבר

בגוגל חפשתי כבר בכל צורה אפשרית ועם כל שילוב מילים שיכולתי לחשוב עליו... לא מצא כלום שמתאים לי

למעלה