צריכה עזרה

הצפונית

New member
צריכה עזרה

באחד השיעורים שלי קיבלנו משימה... אני צריכה להמחיש תכונה של חיה בתלת מימד מכל חומר אפשרי ובכל צבע. אני יודעת שהנושא קצת תלוש מנושא הפורום אך רעיונות יתקבלו בברכה... אם יש למישהו הצעות איזה תכונה יהיה מעניין להמחיש ודרך איזה צורות או צבעים זה נורא יעזור! בתודה מראש.. הצפונית

שלום וברוכה הבאה! ../images/Emo39.gif

יופי של הודעה! ולשאלתך, לי נראה שהתכונה הקלה ביותר להמחשה היא תוקפנות של חיית טרף (האם זה מעיד משהו על אופיי...?
) אני הייתי משתמשת בעיסת נייר ועליה מלבישה חפצים או חומרים שממחישים תוקפנות כמו חוטי ברזל למשל, כמו מסמרים גדולים, לגבי צבעים נראה לי שכל צבעי חיות הטרף יוכלו לשמש אותך צהובים וכתומים (נמרים ואריות לדוגמא) חומים (דובים) אדומים (חרקי טורפים) ועוד... יש לי עוד רעינות אבל אני רוצה להשאיר קצת מקום לחברי הפורום
בכל מקרה יופי שאת כאן איתנו ונשמח אם תשתפי אותנו בתהליכי העבודה עד לתוצאה ולעוד דברים שלך.
אפרת

oren*

New member
מספר דוגמאות

פינוק ורכות של חתולים על ידי שימוש בחוטי צמר, נייר צמר גפן וספוג. מבנה הגוף של המדוזה - מילוי שקיות שקופות במים + צינורות שקופים של אקווריום עם סיכות קטנות (להדגיש את הצריבה והכאב לעומת הרכות של גוף המדוזה) קיפוד - גוש ספוג עגול, בחלקו העליון לתקוע חוטי חשמל קצרים בכמות גדולה, בצידו התחתון להשאיר חשוף להראות את הניגוד בין הגוף הרך לעומת הקוצים החדים והכואבים

הצפונית

New member
אהבתי... אבל

הרעיונות מאוד מעניינים, אבל המרצה ביקש תכונה שקיפות של מדוזה היא לא ממש תכונה אני לא אמורה לתאר את החיה אלא להמחיש תכונה שלה בתלת מימד בכל זאת תודה... אבל רעיונות נוספים יתקבלו ממש בברכה

untitled

New member
אני חושב על זה

ולכן עדיין לא העלתי משהו אבל זה רעיון מאד מעניין למחשבה כשאני אמצע משהו שאני אחשוב שהוא שווה משהו (כשאני אחשוב משהו בכלל באופן כללי) אז אני ארשום אותו כאן

אולי חוזק? ז´תמורת כוחניות?

להשתמש באבנים, במתכות בדברים שמסמלים חוזק פיזי, אולי תקחי כלי זכוכית גדול ושימי בו סלעים, כהמחשה לחוזק הארצי שבתוך הגוף של החיות? סתם רעיון..עכשיו כשאני מסתכל זה נשמע לי רע לאללה אבל אני משאיר את זה בכל זאת.

untitled

New member
זה נותן לי רעיון

לא יודע עד כמה זה יעזור לך אבל אפשר להשתממש בזכוכיות מנופצות (מודבקות על קרטון ביצוע או משהו) בשביל להציג שבריריות

איה@

New member
לראות בחושך ../images/Emo29.gif

תכונה נפוצה של חיות היא לראות בחושך. ההצעה שלי: תצרי קופסא ארוכה (מלבנית) צבועה כולה בשחו בפנים ובסופה תדביקי/תציירי תמונת נוף "מוארת". תוכלי גם לקשט את התמונה מבחוץ בעינים של חיות שונות, חתול, נמר וכו´. אני מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי. גם אני מגלגלת את הרעיון בראש.....ואם אחשוב על עוד רעיון אספר לך עליו. יעזור גם אם תרשמי לנו "רשימת תכונות" ואנחנו נעזור לך עם רעיונות החזרת אותי לתחילת הלימודים שלי - גם אנחנו קיבלנו עבודות בסגנון הזה - כל כך נהנתי לבצע אותן...כיף לך!
שבת שלום
איה.

איה@

New member
עוד רעיון..........

שיער סומר - פחד, או הגנה של החיה. קחי מנקה אבק, נסי למצוא אחד בצבע אחיד ותצרי לו "קצוות" עם גל לשיער חזק במיוחד - שיראה כאילו השיער סומר
איה.

איה@

New member
רגע.......הנה עוד אחד........... ../images/Emo6.gif

בעלי כנף בתקופת החיזור (בעיקר הזכרים) מתפארים בזנב צבעוני לדוגמא הטווס - והרי זנב הטווס מפורסם ביופיו או שתקחי נייר קרפ, בכמה מצבעי הטווס ותצרי מעין מניפות צבעוניות או שתצבעי על נייר מלבנים צרים בצבע תקשרי אותם בקצה אחד ותני להם להתפזר חופשי בקצה השני. אוףףף אני מקווה שאני מצליחה להעביר את הרעיונות כמו שאני רואה אותם במוחי........ תעדכני אותנו - מה עשית בסוף?? בהצלחה
איה.

למעלה