צריכה עזרה!

מרנינית

New member
צריכה עזרה!

אני מצטערת שלא שירשרתי פשוט לא מצאתי איפה...:/ בכל אופן אני צריכה עזרה מכם...:) אמממ אני השנה בכיתה יא ולכן אני צריכה לעשות מין עבודת חקר באנגלית... עכשיו, בגלל שבלט זה סגנון הריקוד האהוב והמועדף עליי החלטתי שזה יהיה הנושא הראשי...אבל נושא זה לא מספיק...אני צריכה גם שאלת מחקר... אז רציתי לשאול אם למישהו שאולי עשה כזאת עבודה בעבר או שסתם יש לו רעיון יוכל להציע לי שאלת חקר בנושא בלט קלאסי בלבד...:) אשמח לתגובות מהירות, ספיר

maholnikit

New member
אמממ אולי משהו כמו....

ההשפעות של העולם החיצוני על התפתחות הבלט הקלאסי (יענו גורמים) והשפעת הבלט הקלאסי על העולם...

מרנינית

New member
מממ

השפעות הבלט הקלאסי על העולם זה אחלה נושא השאלה אם יש מספיק חומר עליו...מבינה??
אבל המון תודה!!
מממ אשמח לעוד תגובות :)

maholnikit

New member
נו בגלל זה...

אמרתי גם השפעות העולם על התפתחות הבלט.. יענו משני הכיוונים...העולם על הבלט והבלט על העולם...

killerit1

New member
מממ

את יכולה לעשות על התפתחות הבלט לפי תקופות, למרות שאין לי ממש שאלת מחקר לנושא הזה וגם זה יותר עבודה היסטורית כזאת, על תקופת הבארוק והרנסאנס וכאלה..

MiniMe20

New member
אפשר...

לקחת באמת את ההיסטוריה של הבלט הקלאסי, על ריקודי החצר, היכן הקלאסי התפתח? איך הוא מושפע מהתק' השונות? על בגד הגוף, מהיכן הוא הגיע? על הסגנונות השונים של הקלאסי. חומרים את יכולה אולי למצוא באינטרנט. בהצלחה

prophecy girl

New member
אתר מעולה..../images/Emo21.gif

השתמשתי בו לעבודת גמר הכתובה שלי [קיבלתי 100
] הוא באנגלית.. אבל אם את רוצה אני יכולה לשלוח לך את העבודה שלי [מתורגמת]. בהצלחה

killerit1

New member
את יכולה גם

למצוא חומר בספריית המחול בבית אריאלה בת"א... (ליד מוזיאון ת"א), אני את החומר לכל העבודות שלי בתולדות המחול לקחתי משם.. את יכולה דרך אגב לעשות גם ביוגרפיה על רקדן או כוריאוגרף מסוים והשאלת חקר יכולה להיות איך הוא השפיע על עולם הבלט או המחול... ויש הרבה כאלה...

ballet20

New member
הצעה

אני כתבתי את העבודה הסמינריונית שלי על הקשר בין מחול לפוליטיקה בגרמניה הנאצית- את יכולה לבחון את הקשר בין מחול לפוליטיקה ברוסיה הקומוניסטית בגלל ששם היו מגמות מאוד מענינות שהשפיעו על הבלט כמו שהוא היום ולמעשה על כל הבלט הקלאסי. שוב ספרייץת המחול תעזור לך מאוד ויש מצב שגם אני אוכל לעזור

מרנינית

New member
האמת ש...

הנושא שנתת לי מאוד מעניין!ואני עצמי לפני העבודה מאוד התעניינתי בו...השאלה איפה מוצאים חומר ועל מה כותבים?מבינה??
אני צריכה להגיש שאלת מחקר למחר וזאת בעייה... בנתיים החלטתי לעשות על- אנשים שהושפעו מהבלט הלקאסי ואנשים שהשפיעו על הבלט הקלאסי...רעיון טוב לא? פה בעצם נכנסים אנשים כמו-מריוס פטיפה, לודוויג מינקוס ברישניקוב ד"א אם יש לך אתרים וחומר על הנושא שהצעת אני אשמח
ושוב תודה:)

killerit1

New member
סבבה אחותי:)

זה אחלה נושא... וחומר באנגלית בטוח לא חסר, אבל בעברית אני לא סגורה על זה לי יש בחוברת של תולדות המחול די הרבה חומר על מריוס פטיפה אבל אני לא יודעת איך אני יכולה להעביר לך את זה... בכל מקרה בספריית המחול בת"א בטוח יש שם טונה חומר על האנשים האלה אז זאת לא בעיה... איפה את גרה ד"א?

מרנינית

New member
מממ

אני גרה בראשון...וחומר בעברית אני לא צריכה...:) בכל אופן נראה לי שיש לי חומר כי כשהלכתי להופעה של 'דון קישוט' של הבלט הישראלי חילקו לנו מן חוברות כאלה עם חומר על הבלט...אז כמובן שהזכירו שם את מריוס פטיפה ולודוויג מינקוס...וזה באנגלית!
אז נראה לי שפה אני מסודרת...:) אבל תמיד טוב שיש עוד חומר...מממ איפה את גרה?? אה ומישהו יודע של רקדנית או רקדן מסויים שהשופעו מהבלט הקלאסי??או משו בכיוון...:)

killerit1

New member
אהה שכחתי שהעבודה באנגלית:)

אם כך אז גם באינטרנט הרבה יותר קל למצוא... ואם את גרה בראשון שזה קרוב לת"א זה גם לא בעיה להגיע לספריה... אני מרעננה! לא רחוק..

למעלה