צריכה עזרה

dolphinaa

New member
צריכה עזרה

אני בבעיה...אני לא ממש יודעת מה כדאי ללמוד. האמת נרשמתי ועכשיו בעקבות הפסיכומטרי ברצוני לשנות את העדיפויות שלי. אז ככה, נרשמתי לבר אילן ואני מעוניינת להתקבל ל מדעי החיים- מעניין אבל מה עושים עם התואר הזה לעזאזל? ביולוגיה חישובית- (מדעי החיים + מדעי המחשב)- עדיין בתהליכי אישור, אז לא יודעת אם כדאי לרשום את זה בכלל.. כלכלה- לא נשמע מעניין במיוחד. אבל לפחות יש עבודה בזה. מדעי המחשב - (לא נראה לי שאתקבל..) זה המקצוע שהכי מעניין אותי אני לא רואה את עצמי עובדת בתחום מחקרי וכדומה למרות שמדעי החיים מאוד מעניין אותי...אז מה עושים? למה נרשמים? וגם אין לי זמן להחליט. אני צריכה להגיש את הטפסים ממש בקרוב. ממוצע בגרות 101 - (מתימטיקה 4 יחידות- 100- אוף למה לא עשיתי 5!) פסיכומטרי 641 (138 כמותי) אהה ועוד שאלה איך הולך המקצוע הראשי עם המשני. אם למשל אני ארשום כלכלה וביולוגיה. מסתכלים רק על המקצוע הראשי? בראשי לומדים יותר שעות? איך זה הולך בדיוק? ומה ההבדל בין זה לבין דו ראשי מובנה.. תודה רבה.

צריכה עזרה

נראה שאת שוקלת תחומים בעלי איפיונים שונים, ושהיה כדאי לפנות ליעוץ תעסוקתי באחד הגופים העוסקים בכך.בכל מקרה, עם כל הרצון הטוב, במסגרת הפורום לא ניתן לתת תשובות לשאלותיך בצורה מקצועית ואחראית. עם תואר ראשון במדעיח החיים האפשרות העיקרית היא הוראה או להמשיך לתארים מתקדמים המובילים למחקר בעיקרו של דבר. אם אין לך ענין במחקר, וגם לא בכלכלה- לא נראה שכדאי היה לבחור בביולוגיה או כלכלה.

למעלה