צריכה עזרה

nilichi

New member
צריכה עזרה

שלום לכם יש לי אחות בת 20 שסובלת שנים ממחלה לא מוכרת בתחום האפילפסיה שנים היא הייתה שפן ניסיונות של הרפואה והפסיכולוגיה עד שנמצא כדור שיעזור לה לישון בלילה ללא ההתקפים. (הם קורים רק בלילה) היא כרגע מחכה כבר חצי שנה שביטוח לאמי יטפל בה או יעזור לה . עם ההורים היא לא מדברת אבל כרגע גרה בביתם (לאחר שנים שהסתובבה בכל מיני מקומות) היא מאוד מעוניינת להשתקם ולעזוב את בית ההורים, היא לא יודעת היכן להתחיל היא ממש תמימה בכל נושא הבירוקרטיה ולא מאמינה שמישהו ירצה לעזור לה מיותר לציין שבית ספר תיכון היא לא סיימה ושצבא לא עשתה עקב המחלה הנוראית שלה שמונעת ממנה לישון בלילות ולכן פוטרה מעבודות רבות עד אין ספור והיא דיי מרוששת כרגע. כל עצה , עזרה יכולה להועיל תודה רבה לכם

Nayeli

New member
שלא תחשבי שמתעלמים ממך../images/Emo24.gif

אני אחות של hashy שכותבת פה בפורום, והיא חולת אפילפסיה. אני לא יכולה לתת לך עצות אבל אני בטוחה שאנשים שיותר מנוסים ממני בנושא יכתבו גם הם בקרוב. אולי תנסי לעודד אותה לבוא לכתוב בעצמה בפורום, לפחות לתמיכה. בנתיים עד שיכתבו לך אנשים נוספים מהפורום קבלי עידוד
ותמסרי גם לה

חייםלוי

Member
מנהל
כמו שאמרה Nayeli אנחנו לא מתעלמים

הבעיה של אחותך היא קשה ולי אין הידע הדרוש. אני מציע לפנות לאי"ל. הפרטים שלהם נמצאים בשאלות נפוצות (בשורה הכחולה למעלה) ואולי גם לפנות לפורום זכויות ומגבלות נכים http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=286 גם אם היא לא נכה הרי שבפורום של אתי אברהמי יש ידע למי לפנות במקרים של שיקום. בהצלחה ואל תשכחי לעדכן אותנו.

מי שניסתה מגורים מחוץ לבית

היא מישהי שהניק שלה כאן הוא הזהב הלבן. אני אשלח אליה מסר ונראה אם יש לה משהו להוסיף, אולי היא תוכל לעזור במשהו. אולי כדאי לבדוק גם בפורום למען הקהילה, לנסות לדעתי כדאי. ואנחנו כמובן כאן

למעלה