צריכה עזרה

shooshale

New member
צריכה עזרה

מה אתם יכולים לספר לי על הדבר הזה עם החוט, מפתח והספר תנך? הראו לי את זה וזה מממש מוזר...

כאן וכאן

תיבדקי כאן... וגם כאן. למיטב הבנתי אין כאן שום דבר רציני ולא מדובר בתיקשור אמיתי אלא רק "בכאילו", קראתי פעם ספר על התת מודע ותואר בו ניסויי דומה מאד עם טבעת שתלוייה על חוט שמוחזק בין שתי אצבעות רק שבספר כתבו שזו דרך לתקשר עם התת מודע וישאול אותה שאלות... בעוד שכאן מדברים על זה כדרך לתקשר עם רוחות... להערכתי הניסויי הזה יעבוד לך גם עם כל ספר אחר בעל אותו מישקל ונפח כמו ספר התנ"ך... זה לא רציני. משתמש בצלילים

יכול מאד להיות שזה פסיכולוגי

יכול מאד להיות שזה לא עבד בגלל שידעת שהספר הוא לא ספר תורה, מדוע לדעתך זה אמור לעבוד רק עם ספר תנ"ך? האם רוחות רפאים אוהבות את הספר הזה? הרבה פעמים כשמנסים תרופה חדשה מסויימת על חולים נותנים לחלק מהם את התרופה האמיתית ולחלק מהם נותנים תרופת דמה שלא עושה שום דבר וזאת כדי ליראות את ההבדל, בניסויי מסוג כזה תמיד מקפידים מאד שגם הרופאים שנותנים את התרופה לא ידעו אם הם נותנים לחולה תרופה אמיתית או את תרופת הדמה משום שהדבר עלול להשפיע על תוצאות הניסויי גם אם הם לא מגלים זאת לחולים, קוראים לזה ניסויי עיוור כפול (כלומר גם החולים לא יודעים אם הם קיבלו תרופה אמיתית וגם הרופאים לא יודעים אם הם נתנו תרופה אמיתית או לא). נ.ב - שלחתי לך מסר
משתמש בצלילים

עשינו את זה כשהיינו ילדים

זה עבד,,זוכרת שזה באמת עבד..למרות זאת זה נראה לי חובבני משהו.

גם לי זה עבד.....

רק שעשיתי את זה עם טבעת של מחזיק מפתחות מחוברת לחוט תפירה לפי הוראות שהיו רשומות בספר על התת מודע, וכתבו שם שזו דרך לתקשר עם התת מודע לישאול אותה שאלות ולקבל ממנה תשובות
באמת חובבני משהו... משתמש בצלילים

למעלה