צריכה עזרה:)

anarxiya

New member
צריכה עזרה:)

ציירתי ציור ואז שיחקתי עם הצבעים בפוטושופ, ועכשיו כשה לי להחליט באיזה גוונים הוא נראה יותר טוב. תעזרו לי:))) לגנב הסיגננות-נראה אותך גונב את הסיגנון שלי:)

pillit

New member
הראשון

מדהים כתמיד- ואף יותר... איך את עושה שהפרחים יראו כאילו הם צעצועי גומי מנופחים זה פשוא מקסים למה לא עשית ככה גם לחיפושית המתוקה ? נכון שהיא מופיעה אצלך הרבה ?

amitais

New member
השני יותר צבעוני

ובכל מקרה זה נראה מעולה. אשרי המתחתנים.

OrrKislev

New member
גנב הסגנונות מכה שנית

נראה אותי גונב את הסגנון שלך... באמת נראה אותי... ממש קשה... הענין הוא שכל הציורים שלך ממש מלאים בפרטים, וכל הפרטים צבעוניים בצבעוניות שונה ומגניבה, והכל כל כך מגניב. זהו הנסיון הראשון שלי לגנוב את הסגנון שלך, אנרקסיה, ובעצם גם בין הנסיונות הראשונים שלי לצייר בפלאש ולא בפוטושופ. אני מניח שאת שלך את עושה בפריהנד, אך אני יותר שולט בפלאש מפריהנד. צבעתי כמוך, בערך, שמתי כל מני דברים, כמוך, ציירתי דמות שלי,כהרגלי. אבל בכל זאת אני מרגיש שחסר משהו... אני אנסה לעלות על המשהו החסר הזה מחר, או בפעם הבאה שתעלי ציור שלך. בקשר לציור - האפשרות הראשונה יותר קרצה לי.

pillit

New member
נסיון נחמד

בואנה-אתה גאון ככה תלמד מכל אחד קצת ובסוף תרכיב לך סגנון מנצח ! יופי של רעיון אבל תשמע לי את אנרקסיה באמת לא תצליח לגנוב... למרות שיפה לך על האומץ והמאמץ

OrrKislev

New member
פילית... את לא מאמינה בי?

טוב שהבנת את טיב הרעיון שלי. ככה אני בוחן ממש לעומק את כל הסגנונות, לומד מכל אחד, ומשפר גם את יכולות הציור והצביעה, וגם את יכולות הביקורת, כי אני ממש מכיר את הסגנון של כל אחד לפרטי פרטים. אני חושב שמחר אני אשב איזה שלוש שעות ואעשה ציור אנרקסיה. זה שאתם לא מאמינים בי עושה לי יותר חשק. בוקר טוב, בוקר טוב.

pillit

New member
אז אם זה עושה לך יותר חשק

אז לא- אני לא מאמינה בך בכלל אין בי שמץ של אמונה no emuna what so ever !

המממ.... נחמד אבל...

לא קרוב לשלה... אולי יצרת סגנון חדש... ובאמת שלך(זאתי המקורית), ממש אדיר... נסיתי לעשות דברים בפוטושפ, זה מסורבל מדי... אני מוצלח יותא עם פלאש... (אני חדש בתחום הציור אבל לא בפלאש) אה, ד"א, בקשר לגוונים, תלוי למה את מתכוונת להשתמש בזה... אם זה לשלוח למישהו אז הראשון, כי הוא באמת יותר יפה... אבל אם זה לה באנר כזה, אז השני, הוא באמת יותר "מתקתק"... אבל שניהם מאד יפים!

anarxiya

New member
../images/Emo6.gif

נחמד, נחמד... אני גם מציירת בפלאש, את הפריהנד אני פשוט שונאת, ובכלל לא נוגעת בו. אני חושבת שפלאש מאוד נוח לציור חופשי, ולא בנוי מצורות גאומטריות כמו בתוכנות וקתוריות אחרות. נסיון יפה, אולי לא בדיוק דומה לסיגנון שלי, אבל אני מאמינה שמטרה שבסוף תפתח סיגנון משלך, ואתה בדרך הנכונה:)

OrrKislev

New member
הגנב מכה שנית, שנית

צבעתי מחדש, והוספתי קוים. עכשיו זה כבר הרבה יותר קרוב אליך. אבל הענין אצלך הוא שצריך להוסיף עוד המון פרטים, ובאמת שאין לי מושג מה להוסיף... את פשוט מסתכלת על זה ואומרת "חסר כאן..."

anarxiya

New member
גם יפה!!!

בציור הזה מסתבר אפשר לשחק בלי סוף עם הצבעים!!!! אבל הוא יהיה על הזמנה לחתונה, אז נראה לי שהשני יותר מאתים?

שווה לשקול את הניסיון של בילי

אני חושב שיש שם איזון בין הניגודיות של הירוק אדום מצד אחד ומצד שני זה לא רק אדום וירוק אלא יותר לכיוון המתוק והכייפי

SCaToPHaG

New member
מגניב+

ההבדל בצבעוניות לא כזה קריטי, הייתי הולך על משהו באמצע, או יושב עוד כמה שעות למצוא את הפתרון האולטימטיבי, אם יש זמן.

למעלה