צריכה עזרה..

• פותח הנושא Ofi16
  • פורסם בתאריך

Ofi16

New member
צריכה עזרה..

אז ככה אני הייתי בפולין באוקטובר ועכשיו אני רוצים להוציא סרט ואנחנו רוצים לשלב בסרט עצמו כל מיני שירים כאלה שקשורים בשואה או על מיני כאלה אם תוכלו בבקשה לרשום לי שירים אני מאוד אודה לכם.. תודה מראש

טיפקסית

New member
הצעות

העיירה בוערת ראש השנה שלך [ביצוע של ריקי גל] שיר הפרטיזנים [ביצוע של דורית ראובני] הליכה לקיסריה [אלי אלי] [ביצוע של אריק סיני] אפר ואבק [יהודה פוליקר] פרח [יהודה פוליקר] כאן התחנה טרבלינקה [יהודה פוליקר] פסקול הסרט רשימת שינדלר כולו [הדיסקים נמכרים בחנויות אחדות] אבות ובנים [אביתר בנאי] Last Night [לא זכור לי של מי הביצוע] תחת זיו כוכבי שמיים מנגינה בשם Vangelis שאצלינו נמצאת דרך קבע בסרטי פולין של הבי"ס [היא יפה] פונאר [חווה אלברשטיין] רקמה אנושית [חווה אלברשטיין] Smile מתוך הסרט "החיים יפים" בביצוע אחינועם ניני יש לי סיכוי להינצל-אביתר בנאי מישהו-יהודית רביץ ניגון קראקוב [ביצוע של שולי נתן או של הרב שלמה קרליבך] ליל הסדר האחרון בגטו ורשה גם אם אלך בגיא צלמוות [תנסו להשיג מקווה שתצליחו] על הדבש ועל העוקץ [ביצוע של יהורם גאון מומלץ לקטעי הוידאו בבתי הכנסת] ההמנון הלאומי אם אתם רוצים יש עוד המון אבל היריעה קצרה מלהכיל אפשר לשלב גם קריינות של מישהו מהמשלחת בהצלחה

עוד בנוסף לטיפקסית המדהימה....

ארים ראשי - שי גבסו ואם את נוסעת- יהודה פוליקר תשמור על העולם ילד- דוד דאור תשאר צעיר לנצח שלכת- באיזה ביצוע שתבחרו חחח אפלס את דרכי- שי גבסו ניגון קראקוב- הרב שלמה קרליבך החול יזכור- להקת חיל הקשר ויש עוד אבל טיפקסית כתבה אותם חחח תהני ותגידי איך יצא הסרט...

טיפקסית

New member
תיקון לחולת המירוץ וגם האייס החדש ש

השורה "ואם את נוסעת" אינה שם של שיר אלא היא חלק מהשיר אפר ואבק "ואם את נוסעת לאן את נוסעת הנצח הוא רק אפר ואבק" ותודה על המחמאה מי שרוצה האייס שלי החדש 211010015 כי פרצו לי לקודם אז תוסיפו אותי

Pukipsey007

New member
../images/Emo24.gif ברוכה הבאה Ofi16../images/Emo9.gif

ובאמת תודה ע-נ-ק-י-ת לטיפקסית

ארים ראשי-שי גבסו...

זה השיר שפותח את הסרט של המסע שלנו...הקטלנו את השיר בטקס שערכנו במיידאנק

למעלה