צריכה עזרה

• פותח הנושא ks78
  • פורסם בתאריך

ks78

New member
צריכה עזרה

הי אני אפילפטית....בת 26 יש לי המון שלאות בנוגע למחלה, כ2 מהן, והן החשובות דחופות ביותר. 1. אני לוקחת טריל כבר 6 שנים, ידוע לי שזוהי תרופה גם לאנשים שיש להם דיכאון... אני יכולה לחטוף ככה פתאום דיכאון???? 2. ישנן דרכים אלטרנטיביות לטיפול במחלה??? בגיל 20 אבחנו אצלי את המחלה, אני מרגישה שאין לי כלום שאני בסדר גמור...אולי קצת מעופפת אבל לא נראה לי שזו אפילפסיה איך בגיל 20 חורצים את גורלו של אדם???? מצפה לתשובה תודה

שלום וברוכה הבאה

התרופה לא תגרום לך לדכאון.. הרי את כבר לוקחת אותה שש שנים... אם אין לך התקפי אפילפסיה אז אין במה לטפל אולי בסוגיה של הורדת תרופות בהתייעצות עם הנירולוג המטפל. אם יש לך התקפים כדאי לנסות גם יוגה, טיפול פסיכולוגי, פעילות ספורט לפעמים אלו הם הדברים האלטרנטיביים הטובים ביותר. בהצלחה

qt1

New member
ks78 מה שלומך../images/Emo35.gif מזמן לא כתבת...

דאגנו לך
כתבת בפעם האחרונה ב 26 ומאז לא כתבת מה קורה, אם את יכולה לכתוב אם את מטופלת אצל נוירולוג, את כמובן לא חייבת לכתוב את שמו. כמו-כן אם את זוכרת מה גרם להתקף היחידי שהיה לך? אני מסכימה עם כל הדברים שמנהל אי"ל היקר כתב לך ומעבר לכך , ממליצה לך לגשת לנוירולוג ולשאול שאלות. מה היית רוצה לדעת לפני שאת מגיעה אליו? תשאלי אותנו , נכתוב לך ואת יכולה להוציא בהדפסה ולהגיע אליו עם כל השאלות. מה דעתך? סופשבוע נעים ורגוע שיהיה,מכל ה

למעלה