צריכה עזרה!!

אמית2

New member
צריכה עזרה!!

האמת - די דחוף... בני נידב אותי להכין עוגה להיום למסיבת סיום. הנושא הוא יוון - הם למדו על ארכימדס ושאר המתימטיקאים, והמסיבה אמורה להיות בהשראה יוונית. חוץ מלהכין אמבטיה עם ארכימדס בתוכה (שלא בטוח שיספיק להתייבש עד הערב...) אין לי שום רעיון איך למלא עוגה מלבנית גדולה. אנא הושיעוני! צריכה רעיונות קלים שיתאימו לאווירה...

1נרקיס

New member
אנשים עם טוגות וזרי עלים, וגם-

עמודים כאלו מגולפים ה-א'-ב' היווני מסביב וסלט יווני?

אמית2

New member
קשה לי עם האנשים. חשבתי על עמודים

אבל לא יודעת אם יהיה יפה להשכיב אותם... הראש אטום והזמן אוזל...

העמודים יכולים להיות על דופן העוגה

כך אין צורך לחכות לייבוש. אני רואה עוגה לבנה עם עמודים בדופן, מעט צמחיה, קצת ים, אם קשה לך עם דמויות, וותרי זה יכול לצאת מעניין גם ללא דמויות!.

אמית2

New member
תודה - את ארכימדס כבר החלטתי

להכין. הבעיה היא שהעוגה מלבנית גדולה, והיא תראה מאד ריקה. אני חושבת שאשכיב כמה עמודים מסביב, ואולי אפזר זרים של עלי דפנה. המאת שאין לי הרבה מאד חשק, כי הבן יקיר לי נוטה להיות לא מרוצה מהרבה דברים, ולא יודע להעריך את כמות העבודה המושקעת... הוא רצה אנשים רוקדים על העוגה, וכשהסברתי לא שאני לא יכולה, זה לא מצא חן בעיניו... אוף!!

net the jet

New member
אני זורקת רעיונות...

5 העיגולים של האולימפיאדה, שבכל אחד משהו שמסמל את יוון: מספרים, עלי זית, הכלי נגינה הזה ( לירה נדמה לי... )עמודים יונים... יש לך איזה ספרים בבית עם תמוונות ( כמו ספרי המיתולוגיה שיש ...סדרה כזו לילדים. ) אז הם מלאים באיורים..(גם ציור יהיה יותר מהיר )

וינונה

New member
יאסו!!! ../images/Emo6.gif

עוגה בציפוי לבן ובשולי העוגה "זר" עלי דפנה סביב סביב. ובאמצע "רצועות" חומות ב XXXX כמו סנדלים. ניתן גם להכין קפלי גלימה בחלק מהעוגה. לעניות דעתי לא כדאי להכנס להרפתקת העמודים.

וינונה

New member
פתרתי לך את הרפתקת העמודים.

נראה לי שזה יותר פשוט ממה שחשבתי. את יכולה להכין משהו כמו ה"פרתנון" או כל מקדש יווני אחר. בקובץ המצורף יש סקיצה של עמוד. השיטה: עמוד=גליל כותרת - לגלגל רצועה עבה, שנחתכה מראש, לשני "תלתלים" מחוברים ביניהם. יבשי כמה שאפשר את הכותרת לפני ההדבקה לעמוד. סקיצה שניה היא הצעה לעוגה

אמית2

New member
איזה חמודה את!

נראה לי שאעשה זר גדול מעל העוגה, בתוכו האמבטיה, ואפזר עמודים לפי ההצעה שלך, מסביב לעוגה, ברווחים סבירים... מקווה רק שיהיה לי מספיק זמן...

למעלה