צריכה עזרה!

איימוש

New member
צריכה עזרה!

אני יודעת שזה שאלה מטומטמת.. אבל אני עובדת פה על המירק פעם ראשונה עם המדריך.. הגעתי לקטע שמוסיפים סרברים (פדיחות לשאול מה זה בכלל?!), ואמרו ללחוץ על כפתור הadd. איפה הוא נמצא?! ותגידו, אם אני טמבלית מוחלטת במחשבים, יש לי בשביל מה לנסות בכלל?? הבר היחיד שאני מבינה בו קצת זה אייסיקיו...

kfir y 17

New member
את ממש לא טמבלית מוחלטת! גם אני...

הייתי כמוך... כשרק התחלתי... ^_^..... מירק היא לא תוכנה מסובכת כשלומדים להכיר אותה... בשביל להוסיף סרבר(שרת... בעברית...) את לוחצת על המקש alt ועל האות o (או בציור של הפטיש והתיקיה שנמצאים בשורת הטולבאר(השורה עם הציורים למעלה...[אייקון שני...]) נפתח לך חלון הגדרות... תוודאי שבצד שמאל מסומנת האפשרות: servers שנמצאת תחת connect... אחרי שבחרת בזה... יהיו לך 2 תיבות בחירה... אחת של קטגוריות... השניה של רשימת הסרברים בקטגוריה... אם זה מירק חדש... צפוי... ואפילו בטוח... שיהיו שרתים עולמיים שהוכנסו ע"י יוצר המירק... להוסיף שרת(ישראלי או אחר...) את צריכה ללחוץ על הכפתור Add שקיים שם... הוא פותח חלון... בחלון את מוסיפה את התיאור סרבר(Description) את כתובת הסרבר (IRC server) את הפורט/ים של הסרבר (Port(s)בד"א... 6667) קבוצה שבא יהיה הסרבר (Group)... (בגלל שנראה לי שאסור לפרסם סרברים בפורום... תוכלי לשלוח לי מסר או הודעה לאייסי שמספרו: 303047719 ואתן לך כמה שרתים ישראלים...) את הסיסמא... את לא צריכה(אופציה שמיועדת למנהלי שרתים...) את לוחצת על add וזה מוסיף אותו... אח"כ כל מה שנשאר זה לבחור את הסרבר מהרשימה...(אפשר דרך קבוצה אם יצרת לו...) ואז ללחוץ על אייקון הברקים... (האייקון הראשון בשורת הטולבאר[השורה עם הציורים למעלה])... אם תיתקלי בבעיות... מסר או אייסי בהצלחה... ^_^

kfir y 17

New member
אם היית קורא את ההודעה... היית מבין

שלא זה מה שהיא ביקשה... היא אומרת שאמרו לה משהו על ADD וזה לפי דעתי הדבר היחיד... דבר שני היא מתחילה... אל תקשה עליה עם פקודות מטופשות...(אני יודע שאפשר להכניס לרשימה בעזרת פקודה)... עדיף שתיתן לה להכניס לאט לאט... אח"כ היא תכיר את הפקודות... כשהסבירו לי ישר לא הבנתי כלום וכשהסבירו לי לאט ולפי סדר... הבנתי מהר... זה לא בעיה כשמסבירים להם יפה ^_^

URNFS

New member
:X

אני,שיודע איך לעשות את זה,בקושי הבנתי את ההודעה שלך על איך לעשות את זה.מה יותר פשוט מלכתוב פקודה פשוטה?

kfir y 17

New member
לא הבנת... כי לא קראת.. לאט לאט אבל

כשקוראים את זה לאט! ועושים את מה שכתוב... וחדשים במירק... מבינים טוב... אל תדאג איש... הכל מניסיון... כל מה שאני עושה עכשיו... עשו לי פעם... והבנתי כל מילה^_^

למעלה