צריכה עזרה..

tuty fruty

New member
צריכה עזרה..

אני צריכה רעיונות לפעולה.. שהיא לא תהיה קשה מידי (כלומר לא רצינית מידי) ושהחניכים יהנו בה מאוד יש לכם רעיונות אולי.??

tuty fruty

New member
לא .. כי אין לי רעיונות

אני רוצה משהו נחמד שיהיה להם..

michi05

New member
אממ...

חח טוב אין לי כרגע כלום בראש חוץ מהסטוריה.. אבל אני אשתדל לחשוב לך

kedeman

New member
אז בקיצור

את רוצה פעולת שטויות וזהו? סטייל פעולות שוקולד/מסטיק/בלונים וכו?

fresh mishmesh

New member
תעשי פעולה של פצצת זמן

גם משיג מטרה של גיבוש, וגם פעולה כיפית, ש99% מהחניכים נהנים בה

tuty fruty

New member
דה ניצן

אבל כבר עשיתי פעולה כזאת.. ושי כן זה הסגנון שאני רוצה רק עם אתם עוזרים לי תזכרושהם בכיתה ח'

fresh mishmesh

New member
כיתה ח' זה כמו גן

וגם י'-י"ב זה כמו גן ברגע שנותנים משימות טיפשות כאלה, כולם נהנים מלעשות אותם את יכולה לעשות פעולה בסגנון "כמה אתם מוכנים להעיז" ולדרג משימות מ-1 עד 4 (מהקלה והפשוטה, לזאת שבאמת צריך להעיז בה) בלי לגלות את המשימות כמובן ואז כל אחד בוחר לפי האומץ שלו ולתת משימות כמו למשל להגיד משהו למישהו (משימה פשוטה) ומשימה קשה- להתחלף בבגדים עם בן זוג כלשהו 0נגיד עוד מישהו שבחר את אותה משימה) באמצע- משימות כמו לצעוק משהו ברחוב (לא ביום שישי או בין 2 ל-4), ללכת לבקש משהו מהשכנים, לעבור בין כל הקבוצות כשהחניך מתנהג כמו תרנגולת וכו' וכו' וכו'... זו פעולה שיכולה לצאת אחלה בחלה, אם החניכים במצברוח המתאים

kedeman

New member
עוד פעולה בסגנון של "כמה אתה מעיז"

עשו לי את הפעולה הזאת בכיתה ט, היא דורשת הכנה מוקדמת אבל!!! אני לא בטוח כמה היא תואיל לכם כרגע, אבל אני אכתוב בכל מקרה... מראים לחניכים אריזה של משהו (פסק זמן, קליק, ממתקים אחרים) כל חניך שרוצה את הממתק צריך להודיע מה הוא מוכן לעשות בשבילו בקבל אותו מי שמעיז הכי הרבה מה הקאטצ' פה? בחלק מהאריזות מוציאים את מה שיש בפנים ומחליפים אותו בברים אחרים (במקום קליק שמים אבנים וכאלה) ובשאר משאירים את מה שהיה בפנים בנוסף - פותחים מולם בקבוק משקה (עדיף משהו שמפתה את רוב האנשים כמו קולה) ושואלים מי רוצה מי שמעיז הכי הרבה מקבל כוס, בכוס הזו יש מלח מוכן מראש אחרי שהוא שותה את הכוס שואלים מי עוד רוצה (מה שסביר להניח שלא ירצו כבר).... הפאנצ' ליין הוא שכשאתם לוקחים סיכונים אתם לא תמיד יודעים מה יקרה ההפעלה הזאת היא לא כל הפעולה אבל היא יכולה בהחלט להיות חלק ממנה ואחריה אפשר לעשות דיון, לקרוא אגדה שיש בה סיכונים (עמי ותמי למשל) ועוד כל מני כאלה

poony

New member
מצטרפת לבקשה...

אני גם צריכה קצת רעיונות לפעולה.. וכבר עשיתי את הפעולה בסגנון של "כמה אתה מוכן ללכת"..גבולות וכזה. יש לכם עוד רעיונות במקרה???

לכל המבקשים:

גם אני במצב של צורך בחסך בזמן הכנה וכו'.. אנחנו מתכננים למחר ככה: # משחק "פסיכולוג": אם אתם לא מכירים, אז תשאלו כי חבל להתחיל להסביר אלא אם זה באמת הכרחי.. # ציור משותף: בנושא כלשהו. אנחנו עושים בנושא קיץ (כי לאחר המשחק אנחנו רוצים להסביר על הפעילויות של הקיץ..). אפשר לעשות סתם ציור ואפשר לשלב בו משימות או חידות.. (משחק יעיל לקישוט המועדון:) בנוסף, את יכולה לעשות לקבוצה סתם כל מיני משחקי שטויות שאני יודעת שממש נהנים מהם (אני ואופיר מפעילים כאלו דברים כשהקבוצה במצב לזה- אם אנחנו תופסים רגע שבו הם יצחקו מכל דבר שיהיה) אלו מן משחקי פתיחה.. שטויות כמו "הו הו הו"- שוכבים על הגב במן שורה כזו וכל חניך שם את הראש שלו על הבטן של זה שלידו ואז הראשון אומר "הו" (בכל הרגש, שהבטן קופצת חחח) והשני "הו הו" והלאה והלאה.. מי שמפסיד הוא הראשון שצוחק (לרוב- אופיר, אחות של גל פלדמן:). יש את המשחק ששמים מדבקות של שפתיים הפוכות על המצח ואז מכסים את הפה והאף ומישהו אחר מסתכל הפוך חחחחחחח את יכולה לעשות משחקים של שיתוף פעולה, משחקים עם יותר תזוזה דברים מהחוברת של יחיד וחברה: מירוצי שליחים, משימות משותפות וכו' ערב טוב אני מתחמקת מהסטוריה בכיף

גסנר

New member
תמיד יש פעולה של סמוי בקבוצה.

הפעולה נקראת חפרפרת והיא דורשת גם הכנה מראש וגם ידיעה של חניך מראש (עדיף אחד שלא מתבלט כל כך או אחד שההיפך ומתבלט עד מאוד). המשחק נקרא חפרפרת כי ישנם משימות שהקבוצה עושה ואם הם מצליחים במשימות (נועזות מאוד כמו לשתות תערובת של מיצים ממש מגעילים כמו המיץ של הסלט יחד עם קולה וחריף וכו')אז הם מקבלים פרס או ארוחה גדולה. הקטע הוא שאותו חניך הוא החפרפרת שצריך לגרום לקבוצה להפסיד את המשימות. אבל לא מוגזם מדי כי אחרי כל משימה הם צריכים לרשום על פתק מי היה החפרפרת ואז אחרי כל המשימות בודקים אם הם הצליחו לגלות מי החפרפרת. משחק נורא נחמד ואפשר להתלבש עליו עם כל מיני מטודות או דברים אחרים הקאטצ' העיקרי בו הוא שהקבוצה צריכה להיות ביחד במשימות וצריך לבנות משימות גם של קבוצה ואפשר גם של חלק מהקבוצה אבל זה דורש עידוד. משימות כמו לגלח פס מהרגל (אני משער שבינתיים גדל להם משהו היות והם כיתה חת). שכיבות שמיכה מעל הבנות או להיפך. לקחת סוכריות של עוגה (הקטנות) ולנסות למיין אותן לפי צבעים. וכו'

קשתונה

New member
אנחנו עשינו פעם-

פעולה שהחניכים חשבו שהיא סתם כנראה פעולה של משחקים... מלא משחקים יענו שיתוך פעולה והקבוצה ופה ושם וביקשנו מחניך אחד להפריע במשחקים להרוס דברים שבונים וכו.. ואז בסוף הפעולה מדברים ואומרים להם תשמעו זה היה מכוון... ואז איך הרגשתם שהרסו לכם ופה ושם... הפעולה הזאתי התחילה אצלנו והועברה בכל השכבות במושב עקב מקרה ונדליסטי למדי שנעשה במושב.

קשתונה

New member
לעשות לך מה שהגרעינר שלנו עשה?

בישיבה האחרונה? סתכלי על המטרות שהצבת לעצמך סתכלי על הדרך שהחניכים שלך עברו במשך הזה סתכלי על דברים שעשית, או לא עשית עם החניכים... איפה את רוצה לעגל פינות איפה את רוצה להשלים נושאים וכו.... וכך תמצאי מה לעשות:)

למעלה