צריכה עזרה!

halar

New member
צריכה עזרה!

אתמול חבר שלי בא אלי אנחנו יחד שבוע הייתי קצת למטה ישבנו דיברנו והתחבקנו עלינו אלי ראיתי סרט והוא חיבק אותי בסרט ואפילו ליטף אותי אחרי הסרט ירדנו למטה הלכנו לגן ולא היה שמה אף אחד התחבקנו,התנשקנו ואפילו קצת התמזמזנו גם דיברנו. אמרתי לו שאני פוחדת שינצלנו אותי ושאני פוחדת שהוא כמו כולם שמחפשים רק סקס הוא אמר אני כולם או אחד? אמרתי אחד הוא אמר אני לא אפגע בך אני אוהב אותך והוא היה חרמן הרגשתי וגם אמרתי לו את זה והוא לא הכחיש הוא אמר שהוא סקרן והתחיל לגעת בי קצת אחר כך הוא גם שאל אם הוא יכול לקחת באיזה שהוא מקום ואני לא הסכמתי אמרתי לו שאני קשה ושאם הוא אוהב אותי הוא יחכה לי גם חצי שנה,שנה ושנתיים. אחר כך הוא אמר לי שהוא רוצה שאני אלמד תאוריה ואם אני צריכ עזרה בכסף לתאוריה הוא יתן לי אני כמובן לא הסכמתי. אני מרגישה שהוא אוהב אותי יותר ממה שאני אותו. הוא אמר לי שאני לא יעזוב אותו. הוא גם אמר לי שאם הוא היה רוצה רק סקס הוא היה הולך לזונה ושהוא לא היה בא אלי בכלל הוא גם אמר שהכי כייף זה סקס מאהבה ואני הסכמתי ולא תאמינו הוא בן 20 בתול. וגם אמרתי לו שהדלת פתוחה ושהוא יכול ללכת הוא אמר שהוא יחכה לי מבחינת סקס ואני אמרתי שכל דבר בזמן שלו. מה דעתכם מה הוא באמת מחפש בי סקס או שהוא באמת אוהב אותי???

תות15

New member
תשמעי..

אני די מבין אותו.. אם הייתי בן 20 ובתול גם אני הייתי די לחוץ לעשות את זה.. להגיד לך דוגרי- יש מצב שהוא לוקח אותך רק בקטע של הסקס.. זה לא בטוח אבל יש סיכוי טוב שזה באמת ככה.. שבוע זה לא קנה מידה וזה שאת אומרת לו לחכות לך שנה.. את לא רצינית.. אתם שבוע ביחד והוא נוגע בך אז נראה לך שהוא יחכה בשבילך שנה?

Aussie Girl

New member
שמתי לב שאת נלחצת לפני הזמן.

ואני לא מבינה למה. רק שבוע ביחד ואת כבר חושבת מה אם זה יקרה ומה אם זה יקרה. חכי קצת. תראי מה קורה הלאה. לדעתי אי אפשר לשפוט לפי שבוע כלום. אולי דווקא בגלל שאתם שבוע אז הוא רוצה להכיר אותך יותר מקרוב. זה לא אומר זהוא רוצה רק סקס ושהוא לא באמת מוכן לחכות. וחוץ מזה. אם אמרת שהוא בתול. אז אם הוא חיכה עד עכשיו, למה שלא יחכה עוד? פשוט תפסיקי להלחץ מכל דבר!!! אי אפשר לחיות ככה!

sh53

New member
עשי חיפוש בפורום שנה אחורה

הקשרים שלך חוזרים על עצמם, הבעיות אותן בעיות ותמיד השאלות אותן שאלות. אם את רוצה לשנות דברים בחייך - רק את יכולה לשנות אותם. אם את רוצה להמשיך ככה ולשאול את אותן שאלות ולהיות באותו מצב - זכותך.

sh53

New member
צריך "לזרום" עם הקשר

ולא לפחד ולא להתנות תנאים. מצד אחד את מתמזמזת איתו ומתחרמנת איתו, אך מצד שני את אומרת לו "פוס לא משחקים" - אז למה להתחיל ולהגיע למצב כזה? למה לדבר על זה שאת מחרמנת אותו ולבקש אישור לכך? האם זה עושה לך טוב שהוא נמשך אלייך, אך את מצידך זה מה שאת רוצה וזה מספיק לך? מה איתו? האם ניסית פעם אחת ללכת יותר מהצעד של החרמון? פוחדת שינצלו אותך? למה? האם כל הגברים רק מנצלים? אם התשובה מבחינתך כן - אז למה בכלל להתקשר עם גבר בקשר רומנטי? למה את חושבת שהוא כמו כולם? למה לא לתת לו הזדמנות? סקס - אולי את פוחדת מזה ויש לך דחיה מהנושא בגלל משהו אחר ולא בגלל הבחור הזה? זה חוזר אצלך בהודעות שלך. "אמרתי לו שאני קשה" למה לשחק את הקשה להשגה? אני אנטי משחקים בקשר. "ושאם הוא אוהב אותי הוא יחכה לי גם חצי שנה,שנה ושנתיים." למה המשחק הזה? למה לתת למישהו לחכות לך תקופה כל כך ארוכה? את לא אוהבת סקס? סקס זה משהו שצריך להנות ממנו ואפשר בהחלט להנות ממנו, אז למה לחכות איתו שנה שנתיים? התיאוריה - הסיפור חוזר על עצמו מההודעה הקודמת. את רוצה את הכסף שלו לתיאוריה - קחי. את לא רוצה - אל תיקחי. אבל להחליט - חייבים. "הוא אמר לי שאני לא יעזוב אותו." מי קבע שאת לא תעזבי אותו? אולי הוא דווקא יעזוב אותך? למה הבטחון הזה? לא אומרת שצריך להיות חסרי בטחון, אך אם היחס לא שווה ביניכם, למה שהוא יישאר? "הוא גם אמר לי שאם הוא היה רוצה רק סקס הוא היה הולך לזונה ושהוא לא היה בא אלי בכלל" אומר לך את האמת? אם הוא היה רוצה סקס - אז הוא לא צריך זונה. יש בנות אחרות. "ולא תאמינו הוא בן 20 בתול." אכן יש בחורים בתולים בגיל 20, אז מה? למה לספר לנו דברים אישיים על הבחור, אפילו שאנו לא מכירים אותו. אולי הוא ירצה להכנס לפורום וגם להתייעץ? אז למה לא לשמור על הפרטיות שלו?

halar

New member
התשובות שלי

אני מנסה את הקשר הזה אבל אני גם ניזהרת וחוץ מנשיקות וחיבוקים לא יהיה כלום. היום הוא אמר שניצא אולי לים או לקניון כבר ניראה את האמת טוב לי איתו אני מרגישה בסדר אבל תמיד שמגיעים למגע אני ישר חושבת הינה הוא רוצה ממני רק סקס זה פשוט מחיד אותי ,כי אני פוחדת השסרט עם נאור יחזור על עצמו.

sh53

New member
למה לפחד מסקס?

אם עושים את זה לאט לאט ובעדינות - אפשר להנות מזה. לא כל הבחורים הם כמו נאור. למה לא לתת לבחור הזדמנות? אם לא תנסי להתמודד עם הבעיה, הבעיה תעלה כל פעם מחדש כשתכירי בחור חדש. מה איתך? לא מסקרן אותך כל נושא הסקס עם חבר? לתת לו ללטף אותך ואת תלטפי אותו חזרה וכו'? להתנשק לאור נרות באווירה רומנטית? לישון מחובקים יחד וכו'? זה לא מסקרן אותך? לא עושה לך את זה? אם עברת טראומה עם נאור, אולי הפתרון זה לגשת למישהו מקצועי לטיפול? אני יכולה לעזור ממה שאני יודעת, אבל עדיין אני לא אשת מקצוע ואני לא תחליף לזה. נקודה נוספת למחשבה - כשהבעיה קטנה, קל לטפל בה. כשהבעיה נמשכת שנים על גבי שנים, אח"כ יותר קשה לטפל בזה.

halar

New member
בטח שזה כייף

אני מאוד רוצה גבר שיואהב אותי באמת שיפנק אותי שיחבק זה פשוט חלוםםםםםם. אבל עדיין אני פוחדת להיפגע. אבל אני איתו אני נותנת לו הזדמנות.

sh53

New member
כולנו פוחדים

פוחדים שנפגע פוחדים שהקשר ייגמר פוחדים שזה ייגמר יום אחד אך אנו לא נמנעים מקשרים ולא כל הזמן מונעים ע"י הפחד, אלא "זורמים" עם הקשר וחיים את היום ומחר חיים את המחר. תני לעצמך הזדמנות בקשר. יעלה נושא הסקס על הפרק, אפשר להעלות את זה לדיון בפורום. חשוב שתרגישי שאת מוכנה לסקס, אך לא למנוע את הסקס ביניכם רק בגלל נאור ששיך להיסטוריה.

למעלה