ספרים
אני לא יודע אם עדיין מוכרים את החוברות של מירי, אבל הם חוברות מצויינות למי שרק מתחיל. את יכולה לראות את הכריכות שלהם באתר של המרכז הישראלי לאוריגמי. חוץ מזה, אני ממליץמ אוד על הספרים "אוריגמי 1-4" של רוברט הארבין. למרות שהספרים האלא יותר מבוגרים ממרבית מבקרי הפורום, יש שם דגמים מצויינים. יכול להיות שבהתחלה יהיה קצת קשה להבין את ההוראות, אבל עם קצת עזרה מהפורום אני בטוח שתצליחי, וזה יהיה שווה את זה כי הספרים האלה פשוט מצויינים. ולבסוף, אני ממליץ מאוד על סדרת הספרים עם שמות בסגנון "חדוות האוריגמי" וכו'. אני לא יודע את השמות המדוייקים, כי יש לי את הספרים האלא באנגלית. באנגלית זה מאוגד כספר אחד, והוא נחשב ע"י רבים מאוד (כולל אותי) כספר אוריגמי הכללי הטוב ביותר. ולגבי "האתר של גלעד". אני אתחיל בכך, שברוב חלקי עולם האוריגמי, כשאת אומרת "האתר של גלעד", את מתכוונת ל
http://www.giladorigami.com של גלעד אהרוני. זה אתר מעולה, ידוע בכל העולם, שמכיל ביקורות על מאות ספרי אוריגמי (באנגלית). אם תרצי מתישהו לקנות ספרי אוריגמי בנגלית (או ביפנית, ספרדית, צרפתית, הונגרית, רוסית ,...), מומלץ מאוד מאוד לבקר קודם באתר. ולגבי האתר שאת מתכוונת, אני בשבועיים האחרונים עסוק מאוד מאוד מאוד מאוד עם ספר הכנס. אני מקווה מאוד שעד סוף השבוע אני אסיים עם הדבר ה**** הזה, ואתפנה לעיברות האתר. אם אין לך סבלנות, את יכולה לנסות את הלינק שלמטה כדי "לעקוף" את הדלת הקידמית ולראות את מה שמוכן עד עכשיו.