צריכה עזרה

צריכה עזרה

אשמח אם תענו לי על השאלות. האים שרון צימרמן מוכרת לכם? האים למשהו יש נסיון טוב איתה? ובקשר לביופיטבק, האים יש משפחות שעברו טיפול כזה? מוצלח, לא מוצלח? כל אנפורמציה תתקבל בברכה!

PHINIX 7

New member
תשובה על ביופידבק.. ../images/Emo39.gif

את דיברת על ביופידבק? בתקווה שכן אני אענה שעברתי משהו כמו חצי שנה את הטיפול והוא לא כל כך עבד אצלי לעומת זאת הוא אחד הטיפולים המצליחים ששמעתי עליו בתחום הטוראט.. ביופוידבק בעיקרון מלמד אותך איך להירגע דרך כניסה למצב שדומה ליוגה.. אם האדם שהולך לשם יכול להירגע לא לחשוב על דברים וזה לא משעמם אותו (רוב האנשים לא מסוגלים לעשות יוגה) אז הוא "יסבול" את טיפול או בכל מקרה יוכל לעבור אותו בלי קושי ואולי אפילו להיעזר בו בלהירגע כשיש טיקים.. הטיפול קורה כשמחברים את המטופל אל מכשירים ורואים את המתח שלו על צג המחשב וכך אפשר לשמוע מוזיקה וללמוד להירגע או ללמוד להריח ריח ולהירגע או לראות משחק מיוחד על צג המחשב שאם מצליחים להירגע מצליחים בו ואם לא אז נחשלים לדוגמא יש פרח במחשב ואם אתה נרגע הוא גודל ואם לא אז הוא נובל וכו'.. כמו שאמרתי הטיפול לא מתאים לכל אחד ומי שלא אוהב סוגים של יוגה לא יוכל בכלל להפיק שום תועלת מהטיפול וגם מי שכן לא תמיד יתחבר לשיטות שלומדים שם.. לעומת זאת לפי מה ששמעתי יש הרבה שמצליחים ליישם את הטיפול בחיי היומיום וזה עוזר.. לי בכל אופן זה לא עזר ורק היה מאוד יקר (הטיפול יקר מאוד..)..

שלום עופרה

אני כותב לך בפורום עד שנדע שאת מסתדרת עם המסרים... כתבתי שעבר עלינו הרבה לאחרונה אך אנו בשלבי התאוששות. היה לנו בשבת מפגש עם לביא מלמן , ילד בן 13 , פעיל בפורום, והיה נפלא! נשמח להפגש כפי שתכננו ולא יצא. לביא מגיע אלינו לכל השבת , נשמח לארח אותכם ואת שון במהלך סוף השבוע. הטלפון אצלנו 08-8557313 056-315255 להית' דני

עופרה נשמה טובה.

שבוע טוב. אני לא שמעתי על האישה או האיש הזה בחייים שלי. אני מאוד רוצה לנסות ביופידבק, האמת שעד שלא הגעתי לפורום לא ידעתי מה זה ביופידבק. מטצערת שאינני יכולה לעזור עוד.

הלנה

New member
שרון צימרמן

היא הפסיכולוגית האחראית בשניידר על הטיפול בילדים עם טוראט. היא זאת שמחליטה, אצל מי הילד יטופל ואיזה סוג של טיפול הוא יקבל במרפאת הטוראט. היא עובדת לצידו של פרופסור אפטר ונראה שהוא מאד מעריך את דעתה. היא גם עושה אבחונים. אין לנו נסיון של טיפול איתה אלא יותר של אבחון והיא מאד נחמדה ועניינית. לגבי ביופידבק אנחנו אמורים להתחיל בקרוב בשניידר.

למעלה