צריכה עזרה

צריכה עזרה

שלום! מחר יש לי צו ראשון אוני לא מעונינת לעשות צבא מטעמים אידיאולוגים. האם מישהי פה יצאה על הסעיף שנקרא "פטור בנות מטעמי מצפון? מה צריך לעשות בשביל להשתחרר על הסעיף הזה? מהם השלבים? והאם אני צריכה להתחיל את התהליך כבר מחר בצו הראשון? אין לי מושג מה לעשות... לבוא מחר לצו ראשון ולעשות הכל כרגיל, או שכבר בשלב התחלתי זה אני צריכה להראות התנגדות לשירות צבאי? בבקשה תעזרו לי.... אני ממש מודאגת בקשר למחר... אני ממש בלחץ...

jule

New member
הנה

קודם כותבים מכתב שתמצאי דוגמא לכזה מכתב באתר של פרופיל חדש תגישי אותו ללשכת פרט או משו כזה אל תיבחני ואל תעשי בדיקות פשוט תגישי את המכתב והפקידה תחתים אותך על מסמך שמעכב את גיוסך עד שענינך יתברר ואז אחרי מליון שנה בערך יזמנו אותך לוועדה שבה תצטרכי להציג את דעותייך ותצטרכי גם לזמן איתך 2 עדים שיעידו שאת באמת כזאת ולא סתם מפחדת להתגייס עכשיו הוועדה קשה ומשפילה תהיי מאוד דעתנית אל תסכימי להצעות של תפקידים אזרחיים או אחרים כי זה לא יקרה אל תתני להם לשאול שאלות לא קשורות תהיי אסרטיבית, הם יתיחסו אלייך כמו אל חיילת אל תהססי להזכיר להם שאת אזרחית חופשיה תעזרי בפרופיל חדש יש באתר שלהם הרבה חומר חשוב אה! את צריכה לצרף למכתב הצהרה שחתומה ע"י עו"ד או יש איזה משו כזה דרך בית המשפט יותר פשוט דרך עו"ד את מצהירה שתעדיפי לשבת בכלא מאשר להתגייס ובלה בלה חותמת מצרפת למכתב ובד"כ עדיף לך להגיש בעצמך את המכתב כי משום מה הם לא יקבלו אותו גם לא דרך דואר רשום פשוט תגישי וצריך גם לשלוח לשר הביטחון ולעוד כמה אנשים הכל כתוב שם בהצלחה

הצו שלי מחר

לא ידעתי עד עכשיו את כל הפרטים האלה ואין לי זמן עכשיו להכין למחר מכתב ותצהיר. את אומרת שכדאי לי לחכות לצו הבא שישלחו לי ואז אני יהיה מוכנה עם המכתב והתצהיר? (ד"א הצו הבא יהיה כבר צו אדום ניראה לי כי הצו הזה שיש לי מחר זה השני) תודה רבה על העזרה!

jule

New member
שטויות../images/Emo41.gif

תתקשרי ללשכה תגידי שאת חולה או משו תארגני הכל אז תקפצי גם בלי הזמנה מיוחדת ותגישי תחתמי ושלום על ישראל חח...לי קרה משו מצחיק אחרי שהגשתי חתמתי והכל באו אליי הבייתה שוטרים כדי לקחת אותי ללשכת גיוס, והם כמעט עשו את זה באמת! בכל מקרה אל תשכחי מי יושב בלשכת גיוס, לא איכפת להם כ"כ הם פשוט ידחו לך כי לא מעניין אותם מי בא ומי לא הם יידחו לך בכייף תתארגני ובהצלחה!

למעלה