צריכה עזרה...

צריכה עזרה...

אני יודעת שלא תאהבו את זה, ופוליטיקה וכ'ו... אבל אני צריכה עזרה... אני בנוער העבודה (יו"רית ופעילה זוטרה בנוער עבודה צפת) וקיבלנו משימה לחבר מצע לנוער... אז אני לא מבקשת ממכם להשתייך לצד כזה או לצד אחר, רק תגידו לי מה מפריע לכם במדינה ? על מה הייתם מוכנים להיאבק ? תודה מראש לככככככככלללללללללל מי שיענה...

Stillwater

New member
את בכלל...

יודעת מה זה הפרעות נפשיות שמינת את עצמך לאחראית בנושא? אני שונאת שאנשים עושים מזה צחוק!

Ed Hunter

New member
הנה בקשה...

זאת דוגמא להפרעה נפשית...

ItSnowsDownHere

New member
אוקיי .. אני אשתדל לקצר ...

אני יעשה את זה בנקודות וזהו - הייתי מוכן להיאבק על: 1.שיוויון - שאף נער/ה בארץ לא יופלה לרעה בגלל מי שהוא, בגלל דעותיו, בגלל מראהו, צבע אורו או מינו. 2.ביטול קיצוצים בקצבאות למשפחות קשות-יום : יש המון משפחות במדינה שלנו שקשה להן והממשלה הזו רק מקצצת עוד ועוד מלחמם. אנשים גובעים מרעב, חלקם נשארים ללא קורת גג, חשמל , מים ומוצרי מזון בסיסיים. 3.חינוך חינם - כל ילד במדינה זכאי לקבל השכלה ולצאת לעולם הקשה הזה לדרך כלשהיא ללכת בה. 4.לשמר את הטבע שלנו - להפסיק את כל הפיתוחים שפוגעים בטבע ומזהמים את הסביבה, לתמוך בהצלת בעלי חיים נכחדים, לאסור ניסויים בבעלי חיים למיניהם, לחוקק נגד צייד בלתי חוקי של חיות מוגנות. 5.דו קיום - אם לא נלמד לחיות ביחד, למרות כל הקשיים, החיים שלנו יהיו יותר ויותר בלתי נסבלים , נחייה בפחד שרק יגדל ויגדל מתוך ציפייה לדבר הרע ביותר להתרחש. לתמוך בחינוך לדו קיום! וזה בערך כל מה שעולה לי לראש כרגע ...

מישהי007

New member
לדעתי

בנוסף לכל מה שנכתב מעליי השחיטויות של כל האנשים שעוסקים בפוליטיקה.. וזה לא תופס רק לגבי הכנסת, אלא בכל עיר בארץ

Nimst

New member
בנוסף לדברים שנכתבו

מפריע לי הכיבוש, וכל מה שמתרחש בשטחים הכבושים. מפריע לי שיש המון התנחלויות בשטחים שלא סיפחנו. מרפיע לי שחרדים לא צריכים להתגייס לצה"ל, ועכשיו זה מעוגן בחוק. ומאוד מפריע לי שיש רה"מ שמעורב בכ"כ הרבה פרשיות שחיתות ועדיין מסרב להתפטר, וגם לא ממש מוצאת חן בעיניי העובדה שהוא נבחר מלכתחילה כשפעם כבר קבעו שאסור לו להיות שר הביטחון. זה מה שעולה לי כרגע, אבל מאוד מסכימה עם מה שנאמר מעליי.

or 343

New member
לא חסר...

הזכירו פה את הכיבוש, המצב הבטחוני וכו'- לי יותר מפריע העוני שחוגג פה, אנשים שמקבלים שכר אסטרונומי בעוד שיש אנשים שבקושי מתקיימים. זה מאוד מאוד מפריע לי.

תודה רבה לכולם...

עזרתם לי ים... ואם מישהו רוצה להצטרף ולעזור לפעילות במצע החדש של המפלגה, אני אשמח אם ייצור איתי קשר...

למעלה