צריכה עזרה

• פותח הנושא in
  • פורסם בתאריך

in

New member
צריכה עזרה

שלום לכולם אני צריכה עזרה יש לי מחשב חדש פנטיום 3 - 1000 מחשב חזק שלא אמור לעשות בעיות אבל תמיד באיזשהו שלב הוא אומר שיש בעיה עם אקספלואר הוא סוגר את החלון וכל הקישורים של תוכנות רצות (תמונה מצורפת) המחשב ממשיך לעבוד עוד איזה זמן ומתחיל לעשות כל מיני דברים: התוכנות נתקעות, אין מספיק זיכרון, החלונות לא נפתחים עד שהמחשב נתקע סופית ואז צריך לעשות RISTART וכך עד פעם הבאה, זה קורא איזה פעם בשעה זה מאוד מעצבן, למה זה ??? זה מחשב ממש חדש עזרו לי תודה מראש

yakir_g

New member
תריצי פקודה sfc

הפקודה הזאת מתקנת קבצים במערכת או שתתקיני את windows עוד פעם בלי למחוק ההתקנה הזאת תתקן לך את הקבצים וכל הקיצורי דרך יחזרו והכל יהיה כמו שהיה רק יותר טוב

esti_prikit

New member
זה שיש לך מחשב חזק לא אומר כלום

תזהרי עם התקנת חלונות על החלונות כמו שהציעו לך, זה יכול די לחרבש לך את המחשב. לפני כל ההצעות שקיבלת תדעי שלתוכנות במחשב צריך לעשות תחזוקה (כמו שמחליפים שמן וממלאים אויר בצמיגים למכונית). מבחינה מעשית את צריכה כמינימום לעשות scandisk. רצוי מאוד שתתקיני נורטון יוטיליטיס ותריצי מיידית- disk doctor win doctor speed disk אחרי שתריצי את שלושת העזרים הללו אני מבטיחה לך שתראי שיפור בביצועי המחשב, שיפור מהותי ! תזהרי לא לעשות את העיצה שקיבלת עם התקנה של החלונות על החלונות, זה משהו מאוד דורסני שלפעמים עוזר ולפעמים דופק את הכל לגמרי.

noam01234

New member
גם אני צריך עזרה...

בפעם הבאה שזה קורה תלחצי על פרטים ואז תצלמי את המסך, כדי שאני אוכל לראות את השגיאה..

noam01234

New member
אני יודע...

את יודעת כמה הודעות שגיאה שונות יש לאקספלורר.. כמעט כל תוכנית שנופלת מפילה את האקספלורר אם אני לא רואה את השגיאה אני לא יכול לחפש תשובה...

גלי®

New member
לצערי , אני מכירה מראיה את רוב

הודעות הקריסה של האקספלורר ... בחייאת , נועם , לא כל אחד יודע מה ואיפה לחפש .... (ואני , בד"כ , בצד של אלו שלא יודעים מה לחפש !!! ) אני יודעת שלפעמים השאלות שאנחנו שואלים נראות לכם אידיוטיות וטריוויאליות, אבל אם לא נשאל ונטעה , איך נלמד ? לא ככה ?! אז תגיד לה לפתוח את ה details בהודעת השגיאה ואז לצלם את המסך .

philips

New member
צודק ו...

כמו שאמר נועם , צריך את פרטי השגיאה עצמה... לעשות PRINTSCREEN במסך הפירוט ולשלוח...ככלל כמה הצעות נוספות: 1. לעשות SCANDISK מלא על כל הכוננים. 2. האם גם תוכנות אחרות נתקעות? 3. איזה מחשב , איזה OS 4. האם יש מקום פנוי על הכוננים הקשיחים? 5. להיכנס לתפריט INTERNET OPTIONS ב CONTROL PANEL ולבחור באופציה של מחיקת TEMPORARY INTERNET FILES 6. האם הותקן משהו חדש? האם הותקנו על העדוכנים? תיקוני השגיאות? הרבה מידע ואז אולי יהיו תשובות בשום פנים ואופן לא להתקין על מהחשב במצבו הנוכחי את ה NORTON UTILS שהומלצו כאן..

in

New member
זאת ההודעה ../images/Emo53.gif

זאת ההודעה (מצורף) מה זה קובץ KERNEL32 אותה בעייה יש לפעמים לICQ מה זה עזרו לי

in

New member
המשך

דרך הגב עשיתי SCAN DISK וDEFRAG זה קצת יותר טוב אבל המחשב עדיין נופל בלי שום סיבה

noam01234

New member
כל הכבוד!

קודם כל אי אפשר לעשות איחוי וסריקה דרך הגב וגם לא דרך הבטן, אבל אפשר דרך אגב... ולעינינו, קבלי שוב ח"ח על ההצלחה לצרף תמונת מסך אבל יש לי עוד כמה שאלות כדי למקד את התשובה. - האם יש לך אנטי וירוס?, אם כן איזה? - איזה מערכת הפעלה יש לך? - האם הותקנה אצלך התוכנה Gator למילוי טפסים (הסמל שלה נראה כמו צפרדע)? - באיזה שלב מתרחשת השגיאה? סוגרת חלון של האקספלורר, פותחת תוכנית כלשהי.. יש המון שגיאות שמתייחסות לאותה בעיה ואני צריך תשובות כדי להתמקד

in

New member
המשך

אז ככה יש לי אנטי וירוס - נורטון אנטיוירוס יש לי WIN 98 אני חושבת פעם היתה לי תוכנה Gator אבל הורדתי אותה מיד לגבי הKERNEL אתמול עשיתי בדיקה של השגיאה הזאת ובאמת יש המון אפשרוייות אז מה אני יכולה לעשות??? אאאאאא והשגיאה הזאת מתרחשת סתם ככה בלי שום סיבה שוב תודה

למעלה