צריכה עזרה!

1ליאתמ

New member
צריכה עזרה!

קיבלתי היום אישור שאני יכולה להתחיל את תהליך ההפרייה. אם מישהי יכולה לתת לי כמה עצות טובות לפני שאני מתחילה בטיפול אני אשמח מאוד! 2. אני קוראת שכולם מזריקות בבטן, אני הזרקתי גונל בירך האם זה משנה?

צבעוני 1

New member
עצה

ליאת, בהצלחה... בישבן- לא כל כך נעים.. בבטן כמעט לא מרגישים כי זאת מחט תת עורית ואם את רוצה את יכולה להזריק בעצמך, בירך באם אני לא טועה זה שוב לשריר והמחט יותר ארוכה. את חייבת לבדוק להיכן מותר להזריק, באם זה הזרקה תת עורית (בבטן) או חומר שחייבים להזריק לשריר - חשוב ! חוץ מזה תקחי את הטיפול בקלילות לא לקחת קשה מידיי ומחשבות כבדות...(עד כמה שניתן) תשתי הרבה מים חשוב! תנוחי באם אפשר, תצטיידי במצב רוח עדין, אל תריבי עם בן זוגך גם לא קשה למרות שהוא לא לוקח הורמונים... מהצד לפעמים כואב יותר.. (לכן אני ממליצה שהוא יזריק ולא את - משהו של שיתוף) תשתפי את בן זוגך בהרגשותייך.. תתפנקי ..מותר בהצלחה

s h i r a 3 0

New member
הי ליאת. לפי ההנחיות שקיבלתי מהאחות

באסותא אפשר בבטן ובירך וזה לא משנה. לפי התוצאות של הטיפול האחרון, בו הזרקתי את הגונל בירך ואת הדקא בבטן - אז זה באמת לא משנה כי לפחות מבחינת השפעת הגונל הטיפול היה מאוד מוצלח. ושיהיה בהצלחה,

נועם@בת

New member
עצה שקל לתת וקשה לקיים

לקחת את הכל בקלות
. לנשום עמוק ולהאמין שהכל יסתיים בדרך הכי טובה. להכין את הבעל לזה שאולי יעלה לך הסעיף בגלל ההורמונים ושאת צריכה אותו לידך בכל מצב, גם (ובעיקר)כשאת לא נראית כמו האשה האוהבת והנחמדה שהוא התחתן איתה. לדמיין בכל שלב ושלב שהכל תקין שהזקיקים גדלים יפה שהעוברים מושלמים ושיש הריון. לזכור שתמיד יש מחר ומחר הכל יהיה טוב יותר ולא ליפול למטה על כל שינוי לא צפוי. והעצה הכי טובה- להכנס להריון עכשיו
. אין הבדל בין הזרקה לירך ובין הזרקה לבטן. לדעתי לירך נוח יותר. הבטן מתנפחת מעט והדריקות עליה מציקות כשהן באות במגע עם הבגדים, הירך סבלנית יותר. חוצמזה על פי הגישה הסינית הבטן משמשת מפה של כל הגוף, ודקירות בבטן יש להן השפעה על מקומות אחרים בגוף, אז עדיף לירך. בהצלחה נועם ~שרוצה לעשות
על עוד IVF ראשון~

למעלה