צריכה עזרה

eti22

New member
צריכה עזרה

שלום לכולן... אני לפני IVF שלישי עם פרוטוקול של דקא ארוך ומונופור[לפי מה שהבנתי כמו מונוגון] הגוף שלי מגיב מהר למונופור יחסית לפרוטוקולים הקודמים[פיוריגון] וכך נוצר מצב שהיום אני ביום השמיני להזרקות כבר עם 9 זקיקים בין 15-18 ממ ,רירית 12.7, רמת הOSTRADIOL היא 2650.השאיבה תהיה רק ביום שני.הרופא הפחית לי את המינון ביומיים האחרונים[מארבע אמפולות לשתי אמפולות] והיום הוא הורה לי לא להזריק עד בדיקת הדם והUS מחר. והשאלה שלי היא... האם יום שני לא יהיה מאוחר מידי?[אני לא גרה בארץ ובסופי השבוע לא מתבצעות שאיבות] האם רמת ה OSTRADIOL לא גבוהה מידי ואם כן מה זה אומר? אני מאוד אודה אם תוכלו לעזור- כי אני באמת מקווה שהטיפול הזה יצליח ומתה מפחד אם הוא לא יצליח[לא חושבת שנותרו בי כוחות להתמודד עם עוד כישלון...
תודה
אתי

s h i r a 3 0

New member
קצת מידע, בתקווה שיעזור

עד כמה שאני יודעת הזקיקים אמורים לגדול ב-2 מ"מ כל יום.לפי זה יום שני הוא לא מאוחר מדי ודוקא יש סיכוי שיצטרפו עוד זקיקים שעכשיו הם קטנים. אבל תלוי מה יהיה בבדיקה מחר - כי לצערנו לא תמיד הזקיקים קוראים את הספר ולפעמים הם גדלים יותר מהר. לי הסבירו באחד הטיפולים שיש כאן דמוקרטיה ו"הרוב קובע". כלומר, לפעמים מסתכנים בכך שאחד או שניים יגדלו יותר אבל הרוב יהיו בגודל הנכון. אבל הכי חשוב - תתעקשי לקבל מידע מהרופא. אם מקובל לא לעשות שאיבות בסוף השבוע, אז כנראה יש ניסיון עם זה וזה בסדר. לגבי האסטרדיול - לא יודעת כי יש יחידות שונות של מידה. אולי מישהי אחרת תענה אבל כדאי שתצייני את יחידות המידה. מקווה שהכל יהיה בסדר.

נועם@בת

New member
הפסקת הזריקות נועדה למנוע

מהE2 לעלות יותר מידי. כל זמן שאת תחת דיכוי הזקיקים לא יבייצו, אבל עכשיו הגדילה שלהם תתמתן בעקבות הפסקת הזריקות. על פי הUS מחר הרופא יוכל להקדים את השאיבה ליום ראשון אם יתברר שיש בזה צורך. שיהיה בהצלחה רוצה לעשות
על מנופור
נועם

eti22

New member
אין מצב לעשות את השאיבה ביום ראשון:

זאת הבעיה... כי כאן סוף שבוע הוא שבת ראשון... הרופא הפסיק את הזריקות לפי מה שהבנתי כדי שלא יווצר היפר, אבל אני מאוד מקווה שלא תהייה נסיגה... ANYWAY-נועם התענוג יהיה כולו שלי לתת לך לעשות
על מנופור...
אתי

נועם@בת

New member
אופס, שכחתי שאת בחו"ל

טוב, לפחות קר אצלכם אז הביציות יגדלו לאט
(סתאאאם). מחזיקה לך אצבעות לטיפול מושלם
נועם

מחזיקה לך 20 אצבעות !!!../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif

היי אתי כייף לפגוש אותך כאן....זאת תמי...מאחלת המון...המון הצלחה ! מחזיקה לך 20 אצבעות ומקווה מאוד שיהייה זה הטיפול המנצח !!! בשורות טובות וכרגיל 'קשה יש רק בלחם'

eti22

New member
today my "Ririt" went../images/Emo4.gif

down to 8mm(yesterday 12)can sombody explain why beside that we saw in the us more zkikim(i think 18)all between 15-20mm
are we still ok? why did the ririt went down like this
...hope something good will go out from all of this mess shabat shalom
eti

נועם@בת

New member
ממה שזכור לי יש לפעמים ירידות בעובי

הרירית. חלקן אפשר לייחס להבדלים במדידה, וחלקן אולי באמת הרירית נעשית דקה יותר (אני לא ממש בקיאה בזה). בכל מקרה גם רירית של 8 מ"מ היא רירית מעולה, ושפע כזה של זקיקים יכול לבשר רק טוב. שיהיה בהצלחה
נועם

eti22

New member
נועם יקרה

המון המון תודה, היום כוריגון וביום שני השאיבה, מקווים לטוב! דרך אגב- האסטרדיול ממשיך לעלות- היום 3932.4pg/ml זאת לאחר שיומיים אני כבר לא מזריקה.מה זה אומר-והאם יש סיכוי לגירוי יתר
תודה שוב , אתי

babywishing

New member
בהצלחה מחר ../images/Emo57.gif ../images/Emo57.gif

מחזיקה| כן| להצלחת הטיפול ומתפללת שזה לא גירוי יתר

eti22

New member
../images/Emo51.gifלכולכן

אנחנו הולכים על זה מחר, ולמרות שזו כבר פעם שלישית ושאני יודעת שזה כלום, אני מתה אבל מתהמפחד...
נקווה שיהיה בסיידר... שוב תודה על העזרה
אתי

למעלה