צריכה עזרה...

snork

New member
צריכה עזרה...

שלום, אני בת 16.5 ירדתי 10 קילו בחצי שנה בערך. כרגע אני שוקלת 54 ודיי מרוצה. כמה אני צריכה להוסיף למה שאני אוכלת כדי להישאר בערך באותו משקל? כל פעם שאני מוסיפה משהו אני ישר עולה במשקל... בנוסף לזה, לא קיבלתי מחזור כבר חודשיים ואני ממש מפחדת שגרמתי נזק לגוף שלי... אני לא יודעת מה לעשות...
זהבית.

annamaria

New member
לזהבית../images/Emo91.gif

אני גם מקווה שלא נגרם לך נזק, 800 קלוריות זה ממש מעט כי את לא מקבלת תזונה נאותה כמו ויטמינים ומינרלים שאת חייבת! מאחר ואת נערה מתבגרת. יכול להיות שבדיאטה שלך לא הוספת מספיק שומנים גם אותם צריך להוסיף לדיאטה בשביל לרדת במשקל בצורה בריאה, יכול להיות שבגלל זה לא קיבלת מחזור את חייבת לאכול בדיאטה מכל אבות המזון או לפחות לקחת מולטיויטמין.

בנוסף למה שannmaria אמרה

יתכן גם שירדת מתחת למשקל המינימלי שלך, מה גובהך? בכל דיאטה מתחת ל1200 קלוריות חובה! לקחת מולטיויטמין, כמובן שמולטיויטמין אינו מחפה על מחסור באבות מזון או מחסור חריף בקלוריות, כדאי לך לפנות ליעוץ של דיאטן/ית ותרכיבו תפריט הולם שבעזרתו תוכלי לשמור על משקל תקין.

snork

New member
תודה לשניכם על התגובה

הגובה שלי הוא 167. אני פוחדת בגלל המחזור שלי... עם תפריט של 1200 קלוריות ליום הוא יסתדר? ומאיפה אפשר לקנות מולטיויטמין? זהבית

annamaria

New member
לזהבית../images/Emo91.gif

ניתן לקנות מולטיוימין בסופרפארם או בבתי מרקחת, אני קונה מולטיוימין של חברת "סולגאר".

למעלה