צריכה עזרה....

N i c o l e

New member
צריכה עזרה....

אני נוסעת לניו יורק בעוד שבועיים ורציתי לדעת אילו מחזות זמר יש עכשיו בברודווי? או שאפשר לתת לי קישור לאיזה אתר עם המחזות שיש שם. תודה :)

N i c o l e

New member
ועוד דבר...

אם מישהו היה שם ויכול להמליץ לי לאיזה מחזמר ללכת, אני אשמח

VAMPhantom

New member
היי ניקול...

בנוגע להמלצה אישית, אם תשימי לב לכינויי ולכרטיס האישי... את תראי שאני משוחד בנוגע למחזמר ספציפי ביותר שממליץ בחום
בנוגע לאתר, פשוט לחצי-עלי!

N i c o l e

New member
ד"א

מישהו כאן ראה את "היפה והחיה"? אני חושבת שאני אלך לזה בסוף כי אני ממש אוהבת את האגדה הזו... אז אם מישהו ראה- אפשר להביע דעה או משהו?... יש תמונות מההצגה למישהו?

holden c

New member
אני ראיתי

בלונדון. מחזמר מרהיב ויפה לא כבד מתאים לילדים ולאנשים שאוהבים לראות דברים מרהיבים והם לא מעריצי מחזות זמר. אני בכל מקרה נהניתי מכל רגע. מומלץ לראות את ההצגה בשעות אחה"צ כי משום מה אני חשתי דחף לאכול גלידה גדולה מלאת קצפת אחרי המחזמר.

N i c o l e

New member
אני בדילמה גדולה

בין "היפה והחיה" לבין "מלך האריות" כי מצד אחד מלך האריות קיבל הרבה יותר נקודות מהיפה והחיה, ומצד שני, אני יותר אוהבת את הסיפור של היפה והחיה והשירים שם... אם אני כבר הולכת לראות מחזמר בברודווי אני רוצה להנות עד הסוף...

holden c

New member
לכי ליפה והחיה

הסיפור יותר רומנטי ויפה והשירים הרבה יותר מקסימים (לדעתי לפחות). ואם את אוהבת את הסיפור והשירים יותר אז מה איכפת לך כמה נקודות מישהו נתן לו? אני מבטיח לך שתהני מכל שניה.

VAMPhantom

New member
אכן כן! כמוני! אם הבחירה בין שניהם.

קדימה!
בילוי נעים ותחזרי עם חוויות אלינו מ"היפה והחיה!"

ben321

New member
היפה והחיה

אין ספק הפקה מרשימה ביותר שווה לראות ולשבת במקום טוב באמצע:)

ben321

New member
בהחלט:)

מר פאנטום, פשוט מרהיב, התפאורה והתלבושות, והקולות.... נכון יש חוויות של פעם בחיים?, אז זאת חוויה קסומה בהחלט

E1982

New member
גם אני חושב שעדיף לך ללכת

ליפה והחיה. השירים שם ממש יפים, והתפאורה מדהימה! גם את מלך האריות נורא אהבתי, אבל אם את יותר אוהבת את הסיפור והשירים אז בלי לחשוב פעמיים... -ערן-

VAMPhantom

New member
בהחלט בקרוב אזכה...לחוויה הראשונה

שלי לראות מקרוב בלייב, את "סלט-המחזמרים"
עוד פחות מחודש... אגב, הכרטיס הגיע אלי

holden c

New member
גם אני

את סלט המחזמרים אני מתכוון. אבל זאת לא חוויה ראשונה, יצא לי לראות בלייב כבר את: יוסף וכותונת הפסים (תל אביב) גבירתי הנאווה (תל אביב) אחים בדם (תל אביב, לונדון) קאטס (לונדון) גריז (לונדון) עלובי החיים (לונדון, תל אביב) פאנטום האופרה (לונדון) היפה והחיה (לונדון) מיס סייגון (לונדון).

VAMPhantom

New member
אוי, למה? למה...

להכאיב וחלתוך לי את הפצעים מחדש?
לא נורא, אתגבר על כך... (מחכה לרגע שאזכה לראות את הפנטום בלייב!)

למעלה