צריכה עזרה

צריכה עזרה

עד לפני ארבע חודשים עבדתי כמזכירה של שני מנכ"לים שהתיחסו אלי ממש ממש גרוע , הם כל הזמן השפילו אותי רמסו אותי והתיחסו אלי כאילו אני אדם מפגר ורק "פקידה" ז"א הם חשבו שלפקידה אין רגשות . ואני מצידי רציתי ללמוד כמה שיותר כי זה היה משרד חדש ורציתי להתקדם יחד עם המשרד , והם המשיכו להתייחס אלי כמו אל זבל. עד שהבוס לקח אותי לשיחה ואמר לי שהוא צריך עוד מזכירה כי מתחיל להיות עומס ממש רציני ... ואת האמת בכלל לא היה עומס אבל הגיעה מישהי עם תואר ראשון בכלכלה והם התייחסו אליה מאוד יפה. ורק אני שטפתיכלים ואת הריצפה ועשיתי כלים וניקיתי שירותים והיא לא עשתה כלום!!!! ככה היא סיכמה איתם. ויום אחד הוא החליט שאני לא מספיק טובה והעיף אותי , והוא אמר שהוא כל הזמן חיפש מישהי מאחורי גבי ושאני הייתי זמנית . הוא אמר לי שהוא רוצה שאני יקח את הדברים שלי כמה שיותר מהר. ואז עזבתי ואני רוצה להתנקם על כל מה שהוא עשה לי. תעזרו לי ?? אני רוצה לעשות לו משהו קטן לא משהו רציני יש לכם רעיון???

lilithmm

New member
נשמה שלי...

לי עשו דברים גרועים הרבה יותר! ולא התנקמתי אחרי שפוטרתי. למה לא? אין מה להתנקם. לאנשים שזו צורת ההתנהגות שלהם יש בד"כ בעיות אישיות סבוכות. הם מתייחסים רע למזכירות כי זה קל ופשוט. אבל מה שקרה לך קרה לך רק באשמתך. והנה לך הכלל: במקום שלא מתיחסים אליך כראוי לעולם היחס לא ישתנה. מה עושים? עושים מה שרוצים (כל עבודה שאת יכולה להנות או ללמוד ממנה) ודברים אחרים כגון שטיפת כלים שאין בה פסול אלא אם גם אחרים עושים ולא רק את ושטיפת רצפות, בשביל זה יש מנקה. ברגע שאת מסכימה להתגייס לכאלו מטלות דינך נחרץ. כשאת מגיעה למצב כזה חפשי לך מהר מקום חדש.

למעלה