צריכה עזרה למי שיש תמונות ממש אבל ממש קטנות של אמינם שישים. אני צריכה תמונות עד גודל של 6 Kb
J Jade 1 New member 11/3/03 #1 צריכה עזרה למי שיש תמונות ממש אבל ממש קטנות של אמינם שישים. אני צריכה תמונות עד גודל של 6 Kb
P Psycho BuZZ New member 11/3/03 #2 חחחח... בשביל לשים איפשהוא בפרטים? איזה עלוב... סתם... לא רוצה להביא לך... זה בשביל האייקונים?
P Psycho BuZZ New member 11/3/03 #4 הניחוש הראשון שלי היה האייסיקיו... בבקשה על תעתיקי מה שיש לי באייסיקיו... פליזזזז...
J Jade 1 New member 11/3/03 #5 מה?????? אתה שם רק תמונה אחת באי סי קיו אני רוצה רק תמונות שאתה לא משתמש בהם לאי סי קיו או שאתה בקושי שם אותם......זה לא כל כך נורא.
מה?????? אתה שם רק תמונה אחת באי סי קיו אני רוצה רק תמונות שאתה לא משתמש בהם לאי סי קיו או שאתה בקושי שם אותם......זה לא כל כך נורא.
B Big 7 New member 12/3/03 #9 בק'שר לתמונה השנייה שהבאת יש לי את התמונה בפוסטר ענק על הקיר זאת תמונה ישנה והוא ביכלל לא דומה למה שהוא עכשיו.
בק'שר לתמונה השנייה שהבאת יש לי את התמונה בפוסטר ענק על הקיר זאת תמונה ישנה והוא ביכלל לא דומה למה שהוא עכשיו.