צריכה עזרה...

צריכה עזרה...

יש לי השבוע מבחני מיון לחברת תקשורת (לעבודה לשירות לקוחות) ואני לא יודעת מה לעשות... אני פוחדת שאני אלחץ ולא אדע מה להגיד ומה לעשות... אני יודעת שאת העבודה אני אדע לעשות על הצד הטוב ביותר אך מבחנים ועוד מבחנים בעל פה מאוד מלחיצים אותי. מישהו יודע מה יש שם בדיוק ויכול לעזור לי??? בבקשה.......

e-magine

New member
../images/Emo32.gif לפני זמן קצר היה פיגוע

במקום בו הילדים שלי עובדים כל יום. הילד כבר היה בבית והילדה היתה בחוג בבי"ס. כמובן שברגעים האלה, כשהכי מריכים את ה
כל הרשת קורסת.

סרפד

New member
וואה

מה שלום הילדה? אני מניחה שהיא לא נפגעה, כי ראיתי שכתבת פה אח"כ. אני מקווה שהיא גם לא ראתה כלום. לא פתחתי את ההודעה שלך קודם כדי לא לחטוף אגרוף דכאון. לא עלתה על דעתי האפשרות שיש לה נגיעה אישית אליך.

e-magine

New member
3 מההרוגים מהשכונה שלי ../images/Emo16.gif

הילדה עברה משם הבוקר וראתה שם את כל הפרחים ונרות הזיכרון, ואמרה שראתה המון ילדים בתחנות האוטובוסים ולא מבינה איך לא מפחדים לנסוע.

מפחיד. אתמול באחד הפורומים שבאחד

הפורטלים בעצם שלשום שעה אחרי הפיגוע מישהו שנמצא באוניברסיטה ביקש מחברי הפורום להתקשר לאשה שלו להגיד לה שהוא בסדר כי כל הקוים שמה נפלו

marik

New member
../images/Emo32.gif פעם תהיתם מה אתם??

הומו? לסבית?? אולי בעצם בי-סקסואל? מתלבט? חושש לשאול כאן? אולי אנחנו המקום האמיתי בשבילך לכל שאלות הזהות המינית שלך - פורום זהות מינית. כניסה לפורום

../images/Emo141.gif פורומים חדשים בתפוז אנשים

playboy, או עיתון אחר של הקהילה הגאה? איפה יצטלמו הזוג המדליק "טאטו"?
אם כבר מדברים על טאטו, הקהילה הגאה וצילומים, זה הזמן להכריז על פתיחת פורום לסביות.
חיים ומוות ביד הלשון - זה אולי דרמתי, אבל לפעמים נכון. באינטרנט מותר לגמגם: פורום גמגום
גלישה מהנה

למעלה