צריכה עזרה....

טל_מ

New member
צריכה עזרה....

אני סובלת מהפרעות אכילה מזה 5 שנים ואני לא יכולה לצאת מזה. אני בת 16.5 והגעתי לשתב שכבר נמאס לי ככה אני רוצה לצאת מזה אבל לא יודעת איך דיברתי עם היועצת שלי והרופאה של בית ספר והם הציעו לי ללכת לתל השומר אבל יש לי פחד מהמקום הזה תמיד אמרתי לעצמי אם אני יגיע לשם זה הסוף אני ימות. מישהו יכול יותר לספר לי על המקום ואל האישפוזים במחלקת נוער? אני מודה למי שיענה לי טל

שלום לך טל

בתיקווה שזהו שמך האמיתי. כתבת שאת צריכה עזרה. איך נוכל לעזור לך, יקירה? הגעת אלינו, לפורום תמיכה לסובלים מבעיות אכילה. כל אחד יכול לשתף ולהישתתף כמה שמתאים לו ונראה לו. תוכלי למצוא כאן המון תמיכה ואהבה, אוזן קשבת לכל מכאובייך. כולנו פה אחים לצרה (כמעט כולם) שיכולים להבין ולייעץ לך כמיטב יכולתם. עד כאן לפתיחה הרישמית. כתבת שאת סובלת מבעיית אכילה כבר 5 שנים. לא פירטת איזו. תוכלי למצוא פה מגוון של בעיות, ולהזדהות עם זו המתאימה לך. או יותר. אני מבינה שכבר שבעת מהסבל והקושי, ואת רוצה עזרה כדי לצאת מהמחלה. קודם כל - אני רוצה לחזק אותך בהחלטתך. לא כולם לגמרי מודעים לכך, אבל הסבל הזה אכן יכול להיפסק. ובשביל זה צריך כוח רצון. והרבה. אם תבחרו בטיפול בבית או במסגרת אישפוזית, הדרך להבראה ולפתרון הבעיה אינה קלה כלל וכלל. אבל זו היא הדרך הנכונה. ואין דרך אחרת. אני שמחה שהגעת להחלטה בעצמך, ולא מתוך השפעה של אחרים מסביב. זה הוא כבר צעד גדול קדימה. ההכרה בבעיה והרצון לפתור אותה. ואם תרצי - אין זו אגדה. אני לא יודעת מה מצבך, אבל אני מניחה שלא סתם הפנו אותך לתל השומר. אני לא יכולה לספר לך הרבה על האישפוז במחלקת הנוער, כי הייתי שם לפני לא מעט שנים. מאז המנהלת והמטפלים התחלפו, ואני לא יודעת מה קורה שם עכשיו. אבל אני כן יודעת שזה לא הולך להיות קל. המלצתי לך - לנסות כמה שרק אפשר שלא במסגרת אישפוזית. וזיכרי שאני לא בעלת מקצוע שמכירה את בעייתך טוב, ויודעת מה כבר עברת. אני גם חולה, וגם אני נאבקת בקשיים שלי. אבל יש לי כבר ניסיון של שנים. ולא צריך להיות כל כך פסימים. אישפוז מטרתו לא להביא למותך. אלא להיפך. להקנות לך את הכלים להיתמודד עם בעייתך. לפעמים כבר אין כוח, וקשה מידיי להתמודד לבד עם הדברים. לכן יש מסגרת שמטפלת במיוחד בבעיות כמו שלך. אני רוצה לחזק אותך עד כמה שאפשר מפה זה רחוק מהעין אבל קרוב אל הלב. שולחת לך חיבוק חזק ומלא כוח את תיצטרכי את זה, בכל דרך אליה תפני. מאחלת לך כל טוב ומזמינה אותך לכתוב פה בפורום חשוב לדעת שאת לא לבד בבעייתך. יש עוד המון כמוך. ונישמח לעזור לך ככל שנוכל. אני גם בטוחה שיש לך עצות לתת לבנות אחרות בנסיונך האישי. זו מטרת הפורום, לתמוך ולהיתמך. שלך תמיד מאיה מנהלת הפורום (אחת מהן)

למעלה