צריכה עזרה

banana republic

New member
צריכה עזרה

שלום זאת פעם ראשונה שלי פה בפורום, רציתי לשאול אולי מישהו כאן יודע מה אמר בדיוק טומי לפיד על עדות המזרח/ על עמיר בניון/ בעצם כל ביטוי גזעני שהוא אמר... זה יעזור לי מאוד תודה מראש!

EverMan

New member
זה לא בדיוק הפורום הנכון ...

אבל באופן כללי ... בנוגע לעמיר בניון הוא אמר : חשבתי שאנחנו כבשנו את טול כרם , לא טול כרם כבשה אותנו.

banana republic

New member
איפה לדעת השאלה יותר תתאים?

כבר שאלתי בכמה פורומים אחרים התשובה המלאה מאו חשובה לי.. לא משנה למה

../images/Emo41.gif שימו לב לרמה של הבחורה

שלחתי לה הודעה במסרים האישיים ובה נכתב: הודעה מ: איפכא מיoתברא אל: banana republic תאריך: 11/01/2003, שעה: 17:05:38 כל אחד וטעמו, וזכותו של טומי להעדיף או לאהוד מוסיקה קלאית. גם האמירה שלו לגבי השיר של בניון נופחה ללא פרופורציה ואת זה אמר מיד באותו יום עמיר בניון בעצמו, כי הוא חכם מכולכם המתיימרים להגן עליו. בימים הראשונים של כניסת צה"ל לטול כרם עלה טומי לשידור מיד אחרי שיר בערבית של בניון ואמר: טול כרם כבשה אותנו ולא אנחנו את טול כרם. הוא לא העביר ביקורת מוסיקלית, לא טען שאבור להשמיע שירים אלו ברדיו, פשוט הביע את טעמו האישי. והיא ענתה לי בתשובה: וואו גם אני אוהבת מוסיקה קלאסית מה לעזאזל הקשר יא חתיכת מפגר אתה אומר לי ´האמירה שלו נופחה´ שאלתי מה היתה האמירה שלו כסססס עמק! ובנוסף לזה, אתה אומר שכל האשמות נגדו שהוא גזען הן סתם שמועות ואי הבנות והוא מעולם לא אמר דברים גזעניים לעיתונות? במקרה כזה אני בהחלט יכול להגיד בשימחה אמור לי מי הם חברייך ואומר לך מי אתה

עוד דוגמא לחוסר סובלנות

לטומי לפיד מותר להגיד שהוא לא אוהב את שירי עמיר בניון כמו שלי מותר לא לאהוב את שירי שולה חן.

למעלה