צריכה עזרה...

Blackie

New member
צריכה עזרה...

אני מחפשת בנרות את הספר SPIRIT OF THE WIND, מאת כריס פירסון. הספר הוא הראשון בסדרת BRIDGES OF THE TIME של רומח הדרקון. אי אפשר להזמין אותו בסטימצקי (הוא "לא במלאי, מצטערים") ומהאינטרנט לא בא בחשבון. (הורים + מסירת כרטיס אשראי באינטרנט = תשכחו מזה) חיפשתי בחנות ספרים אחת משומשת בתל אביב, אבל הוא לא נמצא שם. שמעתי שב"מסחר הספר", בחיפה, יש מלאי גדול של ספרי רומח משומשים במצב מצוין, אבל ההורים שלי לא יסעו עד לחיפה רק בגלל שהבת שלהם אובססיבית על ספר (אני גרה בכפ"ס). אולי מישהו יוכל להמליץ לי על חנות ספרים משומשים באיזור השרון או תל אביב, שבו יש סיכוי טוב שאמצא את הספר? או אולי מישהו במקרה מוכר? בבקשה עזרו לי. אני כבר נואשת מהחיפוש. ואני לא רוצה לחכות לנסיעה ללונדון בקיץ כדי לקנות את הספר. תודה מראש.

ספר

יקירתי את לא צריכה לנסוע לחיפה (לא יודעת בת כמה את) תבררי הכל בטלפון וכאשר תמצאי את הספר יכולים לשלוח לך.חוץ מזה תנסי לפתור את כל הבעיות דרך הטלפון (כלומר למצוא את הספר. אני לא מכירה אותו) ואחרי זה תציגי את ממצאיך להורים אני בטוחה שהם יעזרו לך. אני מדברת ממקום של הורה. תבדקי, באמצעות הקישורים של findabook יש שם כתובות של ספרים משומשים. תנסי גם להתקשר לקובי מ"קדם עדן" הוא בקטע של בדיוני והכי טוב דברי עם ארז. יש את הרשימה שלו באתר שהזכרתי וגם כאן בתפוז. הוא ממש ממש יעזור בהצלחה ! יהודית

למעלה