צריכה עזרה

צריכה עזרה

מחפשת מתנות קטנות באותיות ה-אב´ כמו מסטיק במ´ ,גרב בג´ ליום הולדת של הבעל .בעיקרון חסר לי לאותיות ד,ה,ח,ט,י,ל,ק,ר,ש. אבל אשמח לקבל עוד הצעות לאותיות שכבר מצאתי .

רחלילי

New member
איזה רעיון מקסים. קחי כמה הצעות.

ד-דוקים ה-הינומה (סתם). יין הילולים. ח-חנוכיה?!/ ט-טבעת (אפשרי טבעות מתוקות של ילדים בחנויות צעצועים). י-יקינטון _תביאי לו עציץ זה מקסים. ל-לולין (יש את הבובות הללו מעץ כאלה שמתהפכים וכאלה - בחנויות צעצובים אני חושבת). ק-קרש - תעשי לו משהו עם קרש _שלט לדלת או קרש כזה שמגרדים איתו את הגב וכאלה. ר-רוח (תביאי לו מניפה). ש-שיר שתכתבי לו, או איזה דיסק. או שבלול - בובה קטנה של שבלול שאפשר לקנות או לפסל לבד. או שוקולד. או שרשרת עם חי ענקי.

רחלילי

New member
ועוד משהו לגבי האות ר´

רוח=יש מאווררים קטנים ידניים על בטריה. כאלה שמחזיקים ביד לדעתי עולה לא יותר מעשרה ש"ח.

אתי@

New member
רעיונות ../images/Emo62.gif

ד´ - דיסק, דני (של שטראוס), מגזין דרייב ח´ - חמש+ (=ערוץ 5+), חולצה, ט´ - טופי ל´ - לימון/לימונדה, לגו ק´ - קרמבו, ארטיק קופיקו, קרקר, קונדומים צבעוניים או איזה גימיק אחר, ש´ - שמן עיסוי, יצא הרבה אוכל

daldan

New member
מנסה לעזור

ד´ - דובי ה´ - הפתעה!!! ח´ - חלזון, חליל, ט´ - (אין לי כרגע) י´ - יונת שלום (אפילו ציור של יונה) ל´ - (אין לי כרגע) ק´ - קרקס, קשר ר´ - רכבת צעצוע, ש´ - שבשבת

POOH*

New member
OK...

ד - דואר. אולי מעטפות או תדפיסי אימייל או שמהו כזה ששלחתם אדח לשני. ח - חתול. חבר, חוויה - אולי משהו מאיזה טיול או כרטיס מסרט שהייתם בו? חופש - אולי תמונה של מקום שהייתם בו או של מקוםש אתם חולמים להגיע אליו? חולצה? ט - טווס? - מצטערת לא עולה לי כלום... י- ילדים... אולי שמות הילדים שאתם מתכננים? או בובה בתור דוגמא לדבר האמיתי? ל - לימון? טוב נו אני לא משמ יצירתית היום.... מצטערת... POOH

חנץ

New member
../images/Emo101.gif

ד - דובי קטן
רצוי שמתאים למחזיק מפתחות או לאוטו כי אחרת זה לא טוב לבנים. ה - הרמוניקה (מפוחית)
. ח - חילזון (כזה מפימו או משהו)
או חלום - משהו שהוא חלם עליו
, או חולצה. ט - טישו (לימי החורף), טלפון מצחיק
, טבעת צעצוע, י - ילקוט (תיק), ל - לימונים (לימונצ´לו או כל משקה לימונים), ק - קרטון של הממתק שהוא הכי אוהב
(קופסא מלאה), או קופסא מיוחדת אחרת (לא כל כך מדבר לבנים). ר - רכב צעצוע
, רולדה (עוגה) או עוגה מרולדין, ש - שעון, שמיכה כיפית לטלויזיה.

תודה לכולכן,אחרי כל ההצעות חסר לי

אות ל(לימון לא נראה לי),י,רולדה לקחתי לי לר´ אז עכשיו חסר לי ע´ שהייתה לעוגה ,שוקולד לקחתי ל ש´,אז עכשיו חסר לי פ´ שהיה לפסק זמן. תודה

רחלילי

New member
הנה

ל=להבה - מצית בצורה מעניינת ואם הוא לא מעשן אז מצית לכיריים בצורה מעניינת. ע=עיגול (יכול להיות כל דבר עגול: שעון חמוד לקיר, כדורסל או כל כדור, אפילו את הקישוטים האלה של הפנג-שואיי שעולים לא הרבה ואפשר להכינם לבד ולתות בכניסה לבית).

חנץ

New member
אולי

ל - ליפתן (קופסאת שימורים של ליפתן), י - ילקוט לא הולך? אולי ירוק - משהו ירוק, אההההה --יש לי !!!!! יין!!!!!!!!!! ע - עניבה (אם הוא הולך עם), עגל (סטייק או משהו), פ - פיתה עם פלאפל, פפיון, פרסה (למזל),

................

ל- לולי פופ (סוכריה על מקל) לכלוך
לבנה (אין ניקוד אז זה גם הגבינה החמוצה וגם ירח) י-
!!! יענו- בשביל גם הירח, יגואר (המכונית או הסמל),יער, ים. ע- עם משהו..., עגיל, עניבה, עט, עז פ- פרי, פיג´ו (אני בקטע של מכוניות), פנדה (הצבעים או דובי), פרה, פטור חד פעמי מניקיון.

אמיקה

New member
עד כמה שהבנתי מה חסר..

ל - ליצן, ליקריץ (סוכריית "סוס" נדמה לי), י - יאטצי (משחק), ירחון, ע - עגיל (?) , עיתון פ - פעמון/ים

אהבתי את הפטור,ואם היה לי כסף

ליגואר(המכונית) בטח הייתי יכולה למצוא בקלות מתנות כי אז הסכום לא היה מהווה בעיה (אני יודעת שצחקת.....)

למעלה