צריכה עזרה

mama292

New member
צריכה עזרה

אשתדל לספר בקצרה..
נשואה שנתיים עם ילדה מהממת בת שנה וחמישה חודשים.
לא מסתדרת עם בעלי (בלשון המעטה), ממש מרגישה כאילו מתעלל בי נפשית..
הוא בן אדם עצבני עם ביטחון עצמי בשמיים וזה מתבטא לרוב בפדיחות בכביש/רחוב כי הוא מתעצבן, צועק ורב עם אנשים.
חוסר סבלנות אלי, הרבה מאוד עצבים, פליטות פה, קללות וחוסר כבוד.
עוד לפני החתונה היו לי חששות, לא מעט מחשבות על הפלה כי איפה שהוא ידעתי שהנישואים לא יחזיקו הרבה זמן..
אם אומר ש-90% מהויכוחים והריבים הם באשמתו זה ישמע מאוד הזוי, אבל זאת באמת האמת.
איך שהוא יש לו נטיה תמיד להוציא אותי לא בסדר, תמיד בסוף הוא זה שמטיף לי ואני לא מצליחה להשתחרר מההרגשה של "מטומטמת".
אני ממש מרגישה שאיבדתי את עצמי ואיך שהוא הפכתי להיות כמוהו בהרבה מאוד מובנים ואני שונאת את עצמי על כך.
לפני בערך 8 חודשים החלטתי לעשות לזה סוף, נפרדנו, עברתי להורים שלי ואחרי חודש איך שהוא מצאתי את עצמי שוב איתו ביחד.
היום אנחנו חיים אצל ההורים שלי עקב מצב כלכלי קשה - חובות רציניים (חייבת לציין שיש לנו חשבונות בנק נפרדים).
עם ההורים שלו אנחנו לא מדברים יותר מחצי שנה בעקבות זה שהם לא אוהבים אותי, הם אנשים קשים, רעים ומגעילים גם אלי וגם אל בעלי.
חשוב לי לציין שבעלי הוא אבא טוב (חוץ מהימים שבהם הוא חסר סבלנות ועצבני גם כלפי הילדה).
היחסים שלנו לא טובים, אני לא מסוגלת להתקרב אליו פיזית וכבר נגמרו לי התירוצים..
אני דיי בטוחה שאני לא אוהבת אותו אבל מפחדת להגיד את זה בקול.
אני יודעת שאם אעשה צעד הוא יישאר לבד כי אין לו לאן ללכת אבל מצד שני ככה אמשיך לחיות את חיי?
אני לא יודעת מה לעשות!!!

גארוטה

New member
אני חושבת

שאת יודעת מה לעשות ומה שעוצר אותך הוא הפחד מהיום שאחרי.

אני מאמינה שאין שחור ולבן, רע וטוב, ושאת מדלגת על החלקים האפורים ועל הצד שלך, על מה את
מביאה לתוך הזוגיות הזו, איזה חלק יש לך במצב שאת מתארת? מכיוון שאת מתארת רק חצי תמונה
קשה מאד לענות לך כי בהחלט יש סיכוי שזה עדיין לא הסוף, אם רק תהיי מספיק כנה ותספרי קצת גם על עצמך.

סטנגה Joe

New member
זה פשוט

לפי התיאורים שלך יש לך 2 אפשרויות:
1 - להתגרש ולנסות לבנות לך חיים חדשים
2 - להמשיך לסבול
במה את בוחרת?

לפעמים

לפעמים כדאי לחשוב על איך אני משפר ומתקן במקום לחכות שהוא ייעשה את הצעד.
את נשמעת לא מאושרת,
את יודעת... זו לא גזירת גורל.
נועז

chenby

New member
שאלה

האם את חושבת שלאורך השנתיים האלה את בסדר?
הפסקתם לדבר עם ההורים שלו כי הם לא אוהבים אותך.. הם אמרו לך את זה או שאת מתגוננת מולם כמו שאת מתגוננת מולו?
שמת אותו בטריטוריה שלך, יש לכם חשבונות נפרדים ואתם בחובות, בטח הוא אשם...
התחתנת והבאת ילדה. לפני שאת מפרקת, תבדקי מה האחריות שלך בסיפור.
כי אין אשם אחד. ואולי לפני הפירוק, אפשר לבדוק ייעוץ זוגי, ובטח בקופ"ח תוכלו למצוא משהו בזול, העיקר לבדוק איך אפשר לתקן לפני שמתייאשים.

למעלה