צריכה עזרה

• פותח הנושא 0454
  • פורסם בתאריך

0454

New member
צריכה עזרה

בוקר טוב, אנחנו נשואים כבר 9 שנים +2 לא הנשואים המושלמים עם הרבה ברוגז וגם כשהייתי אומרת לו מה קרה הוא לא היה מקשיב למה שיש לי להגיד אלה מאשים אותי הוא אף פעם לא מחמיא ומפרגן אבל הוא בן אדם טוב ואבא טוב. לפני כמה שנים ראיתי שהוא נכנס לאתרי פורנו דבר שהפתיע אותי מאוד ופגע בי שהוא לא שיתף אותי והכל נעשה בסתר, לפני חצי שנה חיטטתי לו בפאלפון וגיליתי שהוא עבר שלב ונכנס לאתרי הכרויות פתח כרטיסים שלך תמונות...(אני לא יודעת עד לאיזה שלב זה הגיע)דבר שהייתי ממנו ממש בהלם כי הוא ממש לא הטיפוס וממש לא חשבתי שהוא יגיע לזה התעמתתי איתו והוא כמובן הכחיש ואמר שזה סתם אבל עדיין לאחר שאני הולכת לישון הוא נמצא בסלון (ולפעמים אני מתעוררת ומרגישה את המיטה זזה ואור של הפאלפון-מה שמפתיע אותי שהוא מאונן כשאני במיטה)ואני יודעת שהוא מאונן אני רק לא יודעת אם הוא עדיין נכנס לאתרי ההכרויות קשה לי מאוד בזמן האחרון עם המחשבה שאולי... הייתי גם ביעוץ והוא סירב לבוא "כי גם ככה את לא תשתני" -אני לא יודעת מה נכון/כדאי לעשות.

Roman Kb

New member
פורנו זה לא בעיה

אם את רואה שהוא מסתכל בפורנו או מאונן באמצע הלילה, במקום להתרגז ,תצטרפי עליו, תני לו יד ותמשיכו משם
הוא רק ישמח.

לגבי דברים אחרים, את אומרת שהוא לא מקשיב למה שיש לך להגיד, והוא מצידו אומר שאת גם לא מוכנה להשתנות. אלי פשוט תדברו ברגוע, בשיחה נעימה, בלי ברוגז, על מה מפריע לכם, תקשיבו זה לזאת, ותמצא איזשהי פשרה, כששניכם תיהיו מוכנים להשתנות קצת, ולהקשיב.

0454

New member
זו בדיוק הבעיה אני מנסה לשנות את מה שמפריע לו

אבל לגבי הדברים שמפריעים לי מבחינתו הוא בסדר ואין לו מה לשנות. וכבר עשינו שיחות ברגוע ובמקום להקשיב למה שיש לי להגיד הוא רק להאשים אותי מבלי שום בסיס הגיוני אלא רק להפוך את מה שאני טוענת כלפיו לטענות כלפיי. הוא לא יבוא עם איזו האשמה "חדשה" הוא פשוט יאשים אותי בהאשמות שאני מאשימה אותו.

Roman Kb

New member
שניכם צריכים להיות מוכנים להקשיב זה לזאת,

ולנסות למצוא איזשהי פשרה הדדית. אתם צריכים לנסות להבין אחד את השניה.

את אומרת שלהאשמות שלו אין שום בסיס הגיוני, כנראה שהוא מרגיש אותו דבר בקשר למה שאת אומרת לו, אז הוא גם לא מקשיב. הוא צריך להבין שמה שאת אומרת לו חשוב לך, את צריכה להבין שמה שהוא אומר לך חשוב לו( גם אם זה נראה לך חסר בסיס), ולנסות להיפגש איפשהו באמצע.

Dr Cocktail

New member
אחרי 9 שנות נישואים

זה טבעי שלפעמים יצפה בפורנו אבל לפתוח כרטיס באתר הכרויות ולאונן במיטה כשאת ישנה בתוכה?

לא יודע מה להגיד לך. אני חושב שזה מוזר שהוא שוכב שם לידך ועושה מה שעושה.

מעבר לזה שזה ילדותי מאוד ואפילו מטריד , אני חושב שהחלק הכי חשוב בסיפור שלך זה שאת לא יכולה לתקשר איתו והוא לא מגיב עניינית לבעיות שלך.

אם את לא יכולה לשתף אותו בדברים שמפריעים לך אז אין אפשרות לתקן אותם או לנסות לעבוד עליהם.

ואם כשאת מציעה טיפול הוא אומר שהוא לא ילך כי את לא תשתני , אפשר כבר לארוז אותו באריזת מתנה ולשלוח למישהי שאת לא מחבבת במיוחד.

beralle2

New member
הוא ממש לא בסדר

את ממש משתדלת להסביר לו למה הוא לא בסדר ומה הוא צריך לשנות בעצמו והוא לא מקשיב. במקום להתנזר מסקס כמו כל גבר נשוי נורמלי הוא שוב מתמרד ומנסה לעקוף את הסנקציה עם פורנו ואוננות. הוא מאלץ אותך לחטט לו בפלאפון ואולי לעשות דברים נוראים אחרים. אחח... איזה חרא של בן אדם. איך התחתנת עם יצור נאלח כזה?

Aski7

New member
צודקת הבחור

הוא בסה״כ נכנס ונרשם לאתרי הכרויות כמו רווק בן 40. מגיע לה!! יש לו סיבה מוצדקת!!

0454

New member
חמודים...כשאני עושה מאמצים לשנות בי את הדברים

שמפריעים לו אני מצפה לאותו יחס מצידו, גם בתקופות שהינו שוכבים כל יום הוא עדיין היה נכנס לאתרי הכרויות.אז איך זה הופך אותי ללא בסדר אם אני עושה את כל המאמצים לשפר את היחסים בייננו כשמצידו אין שום מאמץ.

seeyou

New member
את מצפה לאותו יחס מצידו?
- את ממש תמימה

רק בפיזיקה יש חוקים כאלו (אם אדם מפעיל כוח על הקיר, זאת הפעולה,
ובתגובה הקיר מפעיל כוח על האדם ששוה לכוח של הקיר אך הפוך בכיוון.
הפוך בכיוון .)

אך לא בין בני אדם באופן כללי ובנואים בפרט.

את עושה את כל המאמצים לשפר את היחסים בייכם בגלל שאת מעונינת בזה

ייתכן שהוא לא מעוניין באותה מידהו

יוסי

Aski7

New member
אני לגמרי מבינה

אותך (והרי הנ״ל תגובתי הצינית)
אבל הרשי להגיד לך שאולי יש עוד צד לראות את זה:
לפעמים אנחנו בטוחים שאנחנו עושים כל מה שלדעתינו צריך בשביל זוגיות ומערכת יחסים,
ואנחנו לא מבינים למה הצד השני לא עושה גם.. הבעיה היא שמה שאת בטוחה שאת נותנת או שאת באמת נותנת לא מה שהוא צריך ולכן הפעולות שלך לא יוצרות תגובה אצלו.. השאלה היא אם לדעתו את עושה הכל בשבילכם?
ואולי הוא בטוח שהוא זה שעשה הכל ואז התעייף כי את מבחינתו לא נתת.. (לא את מה שהוא צריך..) ואז זה פועל לשני הצדדים...
בגלל זה יש מטפלים זוגיים בין היתר ללמד זוגות לתת מה שהצד השני מבקש ולא מה שכל אחד חושב שצריך.

nirity1

New member
יש לי תחושה

שמה שהולך בינכם זה עסק גידול ילדים. הנישואים במובן של אהבה ואמון מתו מזמן. הוא אפילו לא משתדל. נראה לי שאתם בדרך לסוף...

א5י7ן

New member
שלום לך

נכון שלאחר 9 שנות נשואים מתחילים הבעיות האמיתיות לצוף בקשר
הסיבה לזה שהוא נכנס לאתרי פורנו כי שם הוא מוצא את מה שכנראה
לא קורה בניכם שזה "סיפוק מיני" שבדרך כלל קורה מריבים של הזוג או התגרות מינית שכבר חלפה עם הזמן

מה שאני יכול לחשוב על פיתרון
זה לגרום לו להימשך אלייך כמו בתחילת קשר
ולשבור שיגרה שהורסת זוגיות בטווח ארוך מאוד של שנים

בואי ותלמדי משהו....

אין טעם בכל השאלות שלך, ואין אפאחד שיכול לתת לך עצה מעשית, פרט לזאת: הגבר הזה לא נמשך אלייך (לאו דווקא באשמתך) - אבל כדי שלחיים שלך תהיה משמעות ופחות סבל - תיפרדי ממנו לשלום ותתחילי לחיות מחדש.

סטנגה Joe

New member
קצת עזרה

לא לגמרי ברור מה קורה בינכם ומה הן הסיבות.
לפני שאת ממשיכ הלאה אני מציע לך לתת לעצמך ולעצמך בלבד דו"ח אמת.
מה חסר בזוגיות שלכם?
מה אולי גורם לו לפזול הצידה?
נסי להיות הכי כנה עם עצמך ולא להיות עסוקה ברחמים עצמיים ובניסיונות לשבח את עצמך.
אחרי שתגיעי למסקנות את יכולה להתקדם שלב אחד הלאה ולראות אם בא לך לשפר (אולי לא בא לך ...)
לדבר איתו (אולי אין בכלל עם מי לדבר ...)
וכן הלאה

אייבורי

New member
בדקתי את פניתך

ואכן מדובר פה במלאכית הנשואה לחרא בן אדם.

את ראשית להתגרש או לבגוד כראות עיניך.

למעלה