צריכה עזרה

צריכה עזרה

1.אני רוצה ל"לעזור " לבטן שלי לחזור למצב שטוח יותר..אם אעשה 3 פעמים בשבוע 3 סטים של 30..או נגיד 100 כפיפות..כמובן בשבילוב עם תזונה נכונה..תוך כמה זמן אני אמורה לראות שינוי?
2. נגיד והגעתי לתוצאה הרצויה..אני חייבת לבמשיך לעשות את הכפיפות כל הזמן או שאפר להספיק איתן? או לפחות לרדת בספר?
3.כמה זמן אחרי אימון ,ומה כדאי לאכול?
תודה!

MidNight Flame

New member
תשובות

1. לעולם לא מהסיבה הפשוטה שבטח "שטוחה" תושג קודם כל ע"י ירידה באחוז שומן ואח"כ ע"י אימון מאוזן על כל הגוף ודווקא התרומה של התרגילים הספציפיים לבטן היא מינורית
2. בהנחה שתגיעי לתוצאה הרצויה עדיין תצטרכי לשמור על אחוז השומן
3. גשי לתזונאית מאחר והתזונה שסביב האימון היא לאו דווקא מה שמשנה כשמדובר בירידה כללית באחוז השומן.

תהיה

מדוע ברור לכל העולם שאימון שריר יגדיל את היקפו, חוץ מאשר אימון שרירי הבטן?

כי היא לא רוצה שריר חזק

היא רוצה להוריד שומן. במקרה כזה אימון ספציפי על הבטן לא יתן לה את התוצאות שהיא רוצה.

מלבד זה, ששריר יגדל משמעותית צריך לעבוד תחת עומס גדול שלא ממש מגיעים אליו בכפיפות בטן רגילות.

אני אסביר את עצמי

אני אחרי לידה..אני 170 ושוקלת 57..אין לי יותר מדי מה לרדת אני גם לא רוצה לרדת אני רק רוצה שהבטן תישפך לי החוצה כשאני מתכופפת או יושבת

אבל, אבל

הבטן חייבת להישפך החוצה בכדי לאפשר מקום לכל האיברים הפנימיים ולנשימה כשיש כיפוף במותן.
ואזרוק ניחוש פרוע שזה יותר עניין של יציבה נכונה וחיזוק הגוו והשכמות.

אז איך עושים את זה?

כלומר אני רואה בנות עם בטן שטוחה לחלוטין או בקליפים או בים כשאני הולכת והבטן שלי מדלדלית ומנתדנדת..וגם אני אני מרזה עוד..אז כן אין לי בטן בולטת..אבל אני רוצה להיות במצב שאני לא צריכה "להכניס" אותה בכלל! שהיא פשוט תהיה ככה..וגם אם אני אוכל עכישו שתי לאפות הבטן שלי לא תתנפח בפאום ותיראה כאילו אני בחודש חמישי

2run

New member
אולי את נראית רזה

אבל זה לא אומר שאחוזי השומן שלך נמוכים.
גשי לתזונאית שתתן לך תפריט שיתאים להורדה באחוזי שומן

אחרי לידות יש גם עניין שהשרירים עצמם

יכולים להיות נפולים. יש אופציות כירורגיות שבהם מזיזים וממקמים מחדש את השרירים האלה.

ראיתי על זה פעם אייטם באחת מתוכניות הבריאות שמומחה הסביר על הנושא הזה.. לא יודע אם זה מתאים לך, אבל בכל מקרה מומלץ לך לחקור בכיוון.

אחרי לידה

הנשים האלה שאת רואה ומקנאה בגזרה שלהן, גם לך היה בטח גוף כזה כשהיית בגילן ובמעמדן.
עם כל הכבוד לגברים, אל תקשיבי להם במה שקשור ל"לחזור לעצמי אחרי לידה".
יגידו לך שזה עניין של תזונה או אימונים או לא משנה מה.
אני אומרת לך בתור אישה שאחרי שלוש לידות, זה לא בהכרח חוזר למה שהיה.
לא משנה כמה אנחנו חטובות, הבטן לא בהכרח תחזור למה שהיה. מקבלים את זה.

אני פעילה מאוד, אני רצה מרתונים (ומעבר), אני עושה בחדר כושר אימונים שלא מביישים גברים, והבטן לא מה שהיה אי שם לפני ההריון הראשון. ולא צריך שתי לאפות בשביל שהיא תצה, מספיק שתי כוסות מים.
יש נשים שחוזרות לגוף שהיה לפני, זה עניין גנטי של האלסטיות של השריר אולי.
אבל רב הנשים שאני מכירה לא חוזרות לגוף שהיה. גם כי אנחנו כבר לא בנות 18, גם כי השריר הזה נהרס בהריון. זה כמו גומי שמותחים, לא תמיד חוזר למה שהיה.

אני לא רוצה לדכא אותך, נהפוכו.
אבל כשגבר אומר לאישה אחרי לידה "בטן זה עניין של תזונה" אני חייבת לענות כאישה.

תרגישי טוב, תהיי גאה (אנחנו רואות על עצמנו מה שלא רואים מבחוץ), ומזל טוב!

2run

New member
מחזקת את מיליסנט1

בתור אישה אחרי 2 לידות אמנם אין לי בטן נשפכת אבל כמובן שהיא לא שטוחה כפי שהייתה בעבר.
אני רצה מרתונים , מקפידה על תזונה ואחוזי שומן נמוכים ולכן אני יודעת שהמצב כרגע זה הכי טוב שאפשר.
אל תתייאשי, בכל זאת פני לתזונאית ותנסי להגיע למצב המקסימלי של הבטן.

אני בת 21

והיה לי לפני ההריון גוף בדיוק כמו של הפצצות מMTV וזה כל כך מבאס..אומנם ירדתי כמעט את כל מה שהעלתי..אבל אני פתאום רואה גם צלוליט שלא היה ..והכל נהיה רפוי יותר..
את צודקת לחלוטין אבל לגבי זה שזה לא רק תזונה ואחרי לידה זה נושא שונה לגמרי..
אני מודה לך מאוד על התמיכה!!

למעלה