צריכה עזרה...

צריכה עזרה...

אני וחבר שלי כבר שנה ביחד...שנינו בצבא,אני ביומיות והוא קרבי... לאחרונה הוא התחיל קורס מכים..מה שגרם להמון ריבים ביננו..כי עכשיו הוא סוגר מלא, כשהוא עוד היה בסדיר רגיל קיבלתי את היציאות, כי לא הייתה ברירה...אבל עכשיו זה מעצבן אותי כל לצאת למכים זו הייתה בחירה שלו, ועכשיו בגללו אנחנו לא מדברים בטלפון כמעט בכלל ולא נפגשים..והמצב יהיה גם הרבה יותר גרוע אחרי הקורס כשהוא יהיה מ"כ כבר אנחנו לא מצליחים לפתור את הבעיה הזאת. אני אוהבת אותו אבל לא יכולה להתמודד עם היציאות שלו...מבחינתו בקשר זה נורא נוח להתקשר אליי מתי שהוא יכול, והוא יודע שאני תמיד עונה לו כי אני יכולה, וזה נורא נוח שהוא בא הביתה וחברה שלו מחכה לו וישר תקפוץ לראות אותו, אבל מבחינתי אני מרגישה שזה לא פייר, אני מרגישה כאילו אני איזו מסכנה שכל פעם מחכה לו שהוא יחזור הביתה.. כמה באמת אפשר להחזיק ככה קשר? לחתוך בגלל דבר כזה? כי בעיקרון הקשר שלנו טוב..אבל הצבא פשוט הורס אותו... דעתכם?

אולי

הגיע הזמן להתבגר ולזכור שבחיים הדברים לא מגיעים כמו שאנו מזמינים ? החלטתם יחד - תתמודדו. בהצלחה

Megie

New member
מה אני חושבת?!

שזה לא פייר מצידך. מצטערת על התגובה החד משמעית, אבל זאת דעתי. נכון שאולי הבחירה שלו גרמה לקושי חדש בקשר.. אבל האם הוא חייב לנהל את החיים שלו ולותר על מקומות אליהם הוא רוצה להגיע-בגלל הפחד שאתם לא מספיק חזקים להתגבר?! אני לא חושבת, אני חושבת שדווקא במקומות האלו, אפשר לחזק אחד את השני ולבחון כמה מאמץ נעשה כדי להתמודד..זה לא שהוא טס לחצי שנה לטיול בחו"ל כדי להינות ומבקש ממך לחכות/לקבל את זה..הוא פשוט התקדם לתפקיד מסויים שכנראה שאף אליו. אני בטוח שגם לו קשה-לדבר איתך פחות, לחיות בבסיס תחת תנאי בסיס, בטוח אין לו את מה שיש לך כשאת בבית..מנהלת חיים יחסית פשוטים-מה שהוא בטוח לא מכיר...אז נכון שזה מבחירה, אבל גם ללכת ללמוד זאת בחירה שדורשת המון זמן, השקעה, לא קל לראות את החברים מסביב שויתרו על האופציה וחיים 'איך שבא להם'-יוצאים , מבלים, בידיעה שלי אין אפילו חצי שעה מיותרת במהלך היום.. אבל זאת בחירה שמקדמת אותי הלאה.. כמו גם הבחירה שלו-באיזשהו מקום. אני חושבת שכאן המקום שלך מגיע לידי ביטוי.. אם את מרגישה שאת לא מסוגלת להתמודד עם קשר כזה, לא מסוגלת להבין את הסיטואציה (ואיפשהו אני מבינה אותך, כולנו מעדיפים את הדרך הקלה והחיים הפשוטים ולא כולנו מוכנים לחיות לפי החליל שהסביבה מנגנת) אז עדיף בשביל שניכם לחתוך-עם כל האהבה . מצד שני אם את מחליטה לקבל את העובדות את תיהי חייבת להתנהל בהתאם ולחזק אותו, לקבל את הזמנים, לקבל את המרחק לחפש ולייצר פתרונות עבור שניכם (כמובן שגם הוא צריך לעשות את אותו הדבר כדי למנוע ממך להפגע או לחלופין לפגוע בך כמה שפחות) כדי להצליח ולעמוד בזה.. אני אגיד לך את האמת?! הכל אפשרי, באמת באמת הכל.. השאלה אם בכלל רוצים לחיות תחת מסגרת קשה אבל מול אדם שאמור להיות שווה את זה, או להרים ידיים ולהקל על עצמך-לברוח משם ולהשאר בלעדיו. עכשיו רק נשאר לך להחליט

שלום

אם אתם אוהבים, חשוב שתישארו ביחד. השתדלו בכל-זאת לשמור על הקשר ככל שתוכלו. נצלו את הזמן המועט שיש לכם ביחד, לטיפוח הקשר, הן מבחינת יצירת עניין רגשי משותף בשיחות ובמעשים והן בנתינת אהבה במלים טובות ובמעשים טובים. כך רב הסיכויים שהחברות תישמר, וכשישתחרר תוכלו לקרבה.

למעלה