צריכה עזרה :)

LullylaPrincesa

New member
צריכה עזרה :)

היי כולם , אני בת 19 ממודיעין , אני מסיימת השנה כיתה יב' ושנה הבאה אני מתכננת להתחיל שירות לאומי (חילוני) . נכנסתי לאתרי אינטרנט של כל האגודות של השירות לאומי ובכל אחד מצאתי נושא אחד או שניים שעניינו אותי ונורא קשה לי להחליט ביניהם . אני מאוד רוצה גם להכנס למכינה ובו זמנית לעשות שירות לאומי אבל אני מוצאת רק מכינות שמיעדות לבנות שירות שנה שנייה . אני לא ממש מבינה בנושא , אם יש מישהו כאן מבין הרכזים והנציגים של האגודות השונות שיכול להסביר לי ככה אני אוכל להחליט בין כל הדברים שבחרתי ולהתמקד בנושאים שקשורים למכינות השונות שאליהן אוכל להכנס אשמח :) תודה רבה , אורלי

octopus91

New member
העצה הכי טובה...

העצה הכי טובה היא להרים טלפון לאגודה להתנדבות ו/או שלומית, לשאול ולברר את הפרטים הספציפיים האלה מולם. כל תקן הוא שונה במהותו. אני יכול להגיד לך שאת נמצאת בעמדה טובה בתור מי שיש לה שנתיים לתת. בלא מעט מקומות תזכי לעדיפות, מפאת הזמן שתוכלי לעמוד לרשות הגוף המפעיל.

שילוב מכינה קדם צבאית ושירות לאומי

היי אורלי, אם כוונתך היא לשלב מכינה קדם צבאית עם שירות לאומי, הדבר לא אפשרי. מכינות קדם צבאיות הן "שבוע מלא" וכך גם שירות לאומי. לכן אם בליבך על שניהם, את תמיד מוזמנת לעשות שנה של מכינה שתהיה לך מדהימה ולאחריה שירות לאומי משמעותי. שימי לב שיש מסגרות הנקראות מכינות בשירות הלאומי, המיועדות לבנות דתיות, אך הן אינן דומות למכינות הקדם צבאיות אלא משלבות מעט לימודים עם השירות. מעבר לכך, חשוב לי שתכירי כי בשירות הלאומי יש מסגרות שירות נהדרות, כולל מספר גרעיני שירות, בהן תוכלי לתרום ולהתפתח את מוזמנת לפנות לרכזת באזורך - רעות - 050-9521047 והיא תוכל לתת לך מידע מפורט יותר בכל מקרה המון בהצלחה! מתן

למעלה