צריכה עזרה
שלום לכולם, אשמח לכל מי שיוכל לתת עצה טובה או הכוונה. אני בת 31, נשואה ואמא לשניים. אחרי הצבא הייתי בשיא, עבדתי (כמו כולם) בחברות הייטק בשרות לקוחות ולמדתי באוניברסיטה הפתוחה כ20% מהתואר ולא סיימתי. לאחר מכן קיבלתי עבודה מעולה בניהול משרד בחו"ל ואז התחתנתי , חזרתי לארץ והבאתי ילדים ,ישבתי בבית במשך כמה שנים, נתתי את כל כולי לאמהות במחשבה שברגע שהילדים יכנסו למסגרות משרד החינוך אצא לעבוד ולפתח את עצמי מחדש. כל התקופה שהייתי בבית נהנתי מאוד מכל יום עם הילדים. ועכשיו שהם במסגרות והגיעה השעה לעבוד ולהתפתח, אני פשוט לא מצליחה למצוא את עצמי. בשנה האחרונה החלפתי 4 עבודות, כל העבודות היו לא מקצועיות (פקידות, עבודות כללית, טלמרקטינג). אין לי צל של מושג מה לעשות עם עצמי, הייתי שאפתנית גדולה לפני שהקמתי משפחה ועכשיו ריקנות גדולה וחוסר ביטחון. כשאני מתיעצת עם ההורים או הבעל במקום לקבל זריקת עידוד או הכוונה, אני מקבלת משפטים כמו "את גם ככה לא מסיימת שום דבר שאת מתחילה", את צריכה עכשיו להתמקד בבית ובמשפחה, מסכנים הילדים... במה אני טובה? אנגלית שוטפת, חוש מוסיקלי ( מנגנת כתחביב) , ידע בסיסי במחשבים ואינטרנט, תעודה בהנהלת חשבונות (ללא נסיון תעסוקתי) חרוצה ויצירתית, אוהבת לעבוד עם אנשים במה אני עוסקת כרגע? עובדת חצי משרה במרתף של מעצב מתחיל, שלו הוא קורא סטודיו... לא עושה כלום, ספירות מלאי, טלמרקטינג, אמורה לענות לטלפונים שאין, סידור הסטודיו (מרתף) ונקיון. למה אני עושה את זה? כי זו העבודה היחידה שמצאתי באזור המגורים שלי שרחוק מהמרכז שמאפשר לי לעבוד בשעות נוחות עם הילדים לסיכום בגיל 20 הייתי במקום יותר טוב מהיום מבחינת תעסוקה והשכלה...זה מין גרף יורד, במקום עולה מאוד מאוכזבת מעצמי ופוחדת להחליף שוב עבודה או להרשם ללימודים, רק כדי לא לשמוע את המשפט המפורסם: "את גם ככה לא מסוגלת להחזיק שום עבודה או לסיים שום דבר..." פעם עוד נלחמתי במשפט הזה, הגנתי על עצמי היום אני כבר מאמינה שהוא הפך להיות נכון HELP