צריכה עזרה

צריכה עזרה

חמישה וחצי חודשים אחרי ניתוח שרוול עם 47 ק"ג פחות הבנתי השבוע שהשינוי הפיזי משפיע קצת על התפקוד הנפשי. אני לא מצליחה להנות מהמחמאות (כלומר מובכת מאוד מהן ומעדיפה ללכת מהר כשמתחילים שיחה על הירידה במשקל שלי), חזר לי המחזור באופן סדיר כבר שלושה חודשים וההורמונים מאז שולטים בי (יש לציין שמעולם זה לא קרה לי), אני רגישה יותר מתמיד (כל מילה שאומרים לי אני לוקחת ללב) ואני מרגישה שהכח שהיה לי כבן אדם שמן הולך ונעלם לי. הבנתי השבוע שאני צריכה טיפול כדי להתרומם חזרה. יש לי בדיקה אצל הרופא המנתח רק עוד חודש ואני חייבת כבר עזרה! אני לא מתחרטת על התהליך הזה, אני פשוט לא יודעת איך לקבל את קוקויה החדשה. אשמח לקבל פסיכולוגים או קאוצ'רים שמבינים בטיפול נפשי לאחר ירידה כ"כ גדולה במשקל במעט מאוד זמן. תודה מראש קוקויה

חמ סה

New member
אריאלה בר דוד / אופיר תשובה ממלב"י

באסותא רמת החייל / במרפאתם הפרטית. הצפת הרגשות מאוד מובן(ת) ומוכר(ת). בכל זאת הגוף עובר תהליך דרסטי ולפעמים הוא מכביד על הנפש / מציף אותה. במלב"י הקימו מערך פסיכולוגי תומך במיוחד אחרי שהבינו את הצורך בו, והוא מדבר בעד עצמו (מפגשים פרטניים/קבוצתיים). ממליצה לך להיכנס לקישור ששמו לך מעליי ולהתייעץ שם עם המנותחים המשורוולים כמוך. תקבלי הרבה מידע וצידה להמשך הדרך. בהצלחה וכל הכבוד על הירידה במשקל
. תשמרי על ההישג.

שמחה37

New member
הטל' שלי בחתימה ../images/Emo8.gif

מי כמוני יודעת ומבינה על מה את מדברת. שלחתי מסר. בהצלחה שמחה

תודה רבה.

רק רציתי לומר שזה שינוי של שמחה אני מרגישה בדיוק כמו מה שאמרת. אני אחשוב על מה שאמרת ואחזור אליך עם תשובה. את נהדרת שמחה ויש לך פורום מקסים.

ליבי3617

New member
לגבי טיפול אחרי ירידה במשקל

שלחתי לך מסר מחכה לתגובתך. חשוב מאד ללכת למטפל מומחה בהפרעות אכילה ויש כמה טובים בלי עין רעה. אשמח לעזור לך.

אופירA

New member
מנהל
השינוי שעברת קיצוני ומהיר מאוד

טיפול בוודאי יעזור לך. רק תביאי בחשבון שזה עלול לקחת זמן עד שתרגישי יותר טוב מבחינה נפשית, כי השינוי מאוד מהיר וקיצוני. הזמן יעשה את שלו בוודאות, אבל ייתכן שזה ייקח זמן, אז אל תפחדי מהרגשות שלך, מרגישות היתר שלך, מחוסר הכוח שלך, גם אם זה יימשך לא מעט זמן. בסופו של תהליך תהיי בסדר גמור, בע"ה.

למעלה