צריכה עזרה

RainDrops

New member
צריכה עזרה

היי, אני חייבת עזרה. אני מקוה שהגעתי למקום המתאים. אני חיילת בת 19 לצורך העניין. בתולה. קצת רקע: לפני 4 וחצי חודשים יצאתי עם מישהו, התמזמזנו כשאני הייתי עירומה והוא היה עם תחתונים ומכנס. לעניינו: יום חמישי הלכתי לרופאה גיניקולוגית רציתי להתייעץ איתה בנושא מסויים... כד"א היא רצתה לעשות לי אולטרסאונד כדי לבדוק אם הכל תקין שם למטה... בזמן הבדיקה ראיתי שהיא נראית מאוד מהוססת וביקשה ממני להוריד קצת את המכנס לזוז לפה ולשם והתחלתי לחשוש, ואז היא שאלה אותי: את בטוחה שאת לא מקיימת יחסי מין? אפילו לא משחקים? אמרתי לה שהיו "משחקים" לפני כך וכך חודשים ומאז גם קיבלתי 4 פעמים מחזור והייתי על גלולות למרות שבאותו חודש כשזה קרה פיספסתי גלולה אבל לא הבנתי איך זה קשור. היא אמרה לי שיצא לה לעשות כבר כמה כמה הפסקות הריון לבנות בתולות "ששיחקו". באותו רגע כמעט התעלפתי. מאוד נלחצתי אמרתי לה שאין מצב. לא היה לי מגע עם זרע וקיבלתי מחזור ואני על גלולות. היא שלחה אותי לעשות בדיקת דם לבדוק אם אני בהריון ועוד כמה דברים נוספים. ואמרה לי שמה שהיא ראתה באולטרסאונד יכול להיות גם קריש דם מהמחזור האחרון שהסתיים יומיים לפני הבדיקה. זה נראה לכן הגיוני שאני, אחרי כל מה שפירטתי אשכרה חוששת שהיה לי איזה עובר בבטן שלא ברור איך הוא נוצר? והולכת לעשות בדיקת הריון שבוע הבא? אני מאוד מפחדת. בלי קשר להריון או לא. אני פשוט חוששת שמא משהו לא בסדר ברחם שלי... אני ממש לחוצה. שאלה נוספת... למה רופאים כל כך בעד גלולות? אני רציתי להפסיק לקחת והרופאה פחות או יותר נזפה בי על כך.

צריכה עזרה

טוב, אם התאור שלך נכון והיחסים היו כשהוא עם תחתונים ומכנסיים ואח"כ גם קיבלת 4 פעמים מחזור , הסיכוי שאת בהריון שואף לאפס. אני לא יודעת באיזה שלב היא בצעה לך את האולטראסאונד ולעיתים רואים קצת דם בתוך הרחם שיכול להיות מטעה. בכל מקרה, עשי כבר בדיקת הריון ביתית במקום לחכות לשבוע הבא וכך תוכלי להירגע . לשאלתך השנייה, רופאים לא בעד גלולות. הם כן בעד בטחון ובטיחות. אם את מקיימת יחסים , מלאים או חלקיים, את בסיכון להרות הריון בלתי רצוי ומכיוון שכך אמצעי המניעה הבטיחותי ביותר הוא גלולות. ואם את כבר לוקחת ואין לך מי יודע מה תופעות שליליות, אני לא רואה סיבה להפסיק, מה גם שאם את מפסיקה , הרי התקופה שמייד אחרי ההפסקה היא בסיכון הכי גבוה להריון ואפילו להריון מרובה עוברים. את באמת לא צריכה את זה, כך שחשבי על כך ברצינות. זה לא אומר שאין אמצעי מניעה אחרים. קונדום הוא אמצעי מצויין, הבעייה שהנסיון מראה שרוב הזוגות מזייפים בשימוש בקונדום וכך מגיעים להריונות לא רצויים.

למעלה