צריכה עזרה

pnina11

New member
צריכה עזרה

אני בחודש השישי להריון והמליצו לי להתחיל להשתמש בשמנים לבטן על מנת למנוע סימנים ויובש ולפתח הוגינלי על מנת למנוע חיתוך ותפרים... קניתי שני בקבוקים, אחד שמן נבט חיטה 125 מ"ל והשני שמן שקדים 125 מ"ל. איך בדיוק אני אמורה להשתמש בזה? באיזה מינון וכמה לשים מכל סוג שמן?

עסויים

לגבי העיסוי פרינאום , עניתי לא מזמן ואני מצרפת קישור - שימי לב שיש לך עוד זמן .. לגבי מריחת שמן על הבטן למניעת מתיחות , ממולץ להשתמש רק בשמן נבט חיטה , פשוט למרוח לפני השינה בעדינות על אזור הבטן התחתונה . אם יהיו עוד שאלות , אנחנו כאן.

פנינה שלום

אני עובד בתחום של שמנים אטרים כבר 5 שנים ובשום מקום לא הוזכר ששני שמנים אלו יכולים למנוע מתיחות בבטן. הם בסיס לשמנים אטרים נוספים שאסורים בכל זמן של הריון ומתחילים להישתמש בהם מיד אחרי לידה. בנוסף שמעתי ממטופלות שלי שהישתמשו בקרם של דר´ פישר וקיבלו תוצאות טובות. דבר אחרון - אל תתחילי להשתמש בשמנים אטרים עד הלידה. זה לא משחק. בהצלחה

לא מדוייק

מיכאל, ראשית שמן נבט חיטה ושקדים אינם שמנים אתריים - אלו שימני בסיס. שמן נבט חיטה עשיר בויטמין E וחומצות שומן חיוניות לשמירת העור וגמישותו, זאת הסיבה שממולץ לאישה במהלך ההריון למרוח על אזורי מתיחה. רק לשם הספורט , קרא את מה שמכיל הקרם של דר´ פישר ותופתע לגלות שהוא מכיל לא פחות ולא יותר מ - ויטמין E ( ואולי אפילו את שמן נבט החיטה בהתגלמותו.) לילה טוב יעל

pnina11

New member
יעל ומיכאל

גם אני הופתעתי כשקראתי ששמן נבט חיטה ושמן שקדים הם שמנים אתריים... עד כמה שידוע לי הם לא ואני שמחה שגם יעל כתבה כך כי חוזקה דעתי בנושא. חוץ מזה שבאמת קניתי את הקרם של ד"ר פישר, ניסיתי אותו פעם אחת ומאוד לא מצא חן בעיני בגלל הספיגה שלו בעור, בניגוד לשמן לוקח לו זמן להיספג בעור ואני לא אוהבת את זה.

יעל

אני כנרה לא הסברתי נכון. שמן נבט חיטה ושמן שקדים הם אכן שמני בסיס אבל הם לא יכולים לטפל בסימנים באור כי שמני בסיס לא יכולים לחדור דרך עור. כדי לטפל בסימנים אלו חייבים להשתמש בשמנים אתרים שאסורים בזמן של הריון. בנוסף בשמן נבט חיתה, במקרה הטוב, יש עד 30% של פרו-וויטמין E (בארך 50 יחידות). לצורך טיפול חייבים להישתמש בלפחות 200 יחידות שחידרים דרך שכבת העור. לכן המלצתי על כרם, כי הוא מכיל וויטמין E וחומר שפותח נקבוביות העור שוויטמין E יוכל לחדור לתוך העור

חולקת על כל מילה שלך!!

אבל זה חלק מהמקצוע - כל אחד והמלצותיו הוא.. יום טוב יעל

שמני בסיס

יש נטיה "לזלזל" בשמני בסיס, הם "רק" בסיס לשמנים אתריים ... אני מכיר ומטפל עם שמנים אתריים יותר מ-15 שנה, אך אני גם יודע שלכל שמן בסיס יש את התכונות שלו ולעיתים הם מספיקות לטיפול בלי הוספת שמנים אתריים. אני גם לא מסכים שאסור לטפל באישה בחודש שישי להריונה עם שמנים אתריים, תלוי איזה, מה הריכוז, מה ההיטוריה של האישה. יש לי שאלה : מה זה קרם? עד כמה שידוע לי קרם הינו אמולציה של שמן ומים, עד כמה שידוע לי מיםם ושמן לא מתערבבים באופן טבעי ולכן צריך חומר ש"מחבר" ביניהם (אמולגן) ועד כמה שידוע לי אין אמולגן טבעי. לכן לא קיים "קרם טבעי", וזו סיבה לא להמליץ לאישה (בהריון או לא) להשתמש בקרם. ישנם מוצרים בשוק שמכונים קרם אך לא לא קרם במובן הכימי של המילה, לא מכיר את המוצר של דר´ פישר, כך שלא יכול להתייחס ספציפי למוצר עצמו, אך אם הוא אכן קרם, עדיף למרוח תערובת של שמני בסיס, התערובת שההיתי ממליץ היא: שמן שקדים 48% שמן מקדמיה 48% ויטמין E 4%

למעלה