צריכה עזרה!!!!!

vika161

New member
צריכה עזרה!!!!!

שמעתי פו הרבה על הסדרה we get marid ולא ממש הבנתי על מה מדובר אם משו יכול להסביר לי וגם להגיד אתרים איפו אפשר לראות אני אשמח מאוד תודה רבה!

kiCkiC

New member
../images/Emo41.gifWE GOT MARRIED../images/Emo41.gif

זו בעצם אחת מתוכניות הריאליטי היותר ממכרות שהתחילה במרץ השנה ועדיין ממשיכה. קצת יותר פרטים תוכלי למצוא בשרשור שפתחנו לפני מספר חודשים, ותוכלי גם לדפדף בין דפי הפורום האחרונים ותראי כמה וכמה שרשורים על הפרקים שהיו. לגבי איפה לראות, זו קצת בעיה כי בחודש האחרון התחילו למחוק באופן שיטתי כמעט כל מה שמעלים ליוטוב וחבריו אז אנחנו עדיין מחפשים פיתרונות. מה שיש זה רק למצוא את הפרקים המלאים באתרים כמו VEOH שעוד לא הורידו... ולידיעה קשה שהתקבלה זה עתה (או לפני כמה ימים...) אנדי וסולבי עוזבים את WGM

kiCkiC

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifWE GOT MARRIED - ספיישל לצ'וסוק

לכבוד החג שודר ב MBC אתמול במשך שעתיים ספיישל WE GOT MARRIED. בחלק הראשון היו 3 זוגות חדשים, שאחד מהם כנראה יחליף את אנדי וסולבי שעוזבים אותנו
אבל בחלק השני היסטריה רבתי! מסצינות שנמחקו בעריכה, משחקי פפרו (מקל שוקולד שהזוגות אוכלים משני הצדדים), האבקות ואפילו קטע של איך בעצם יראו הילדים של הזוגות?!
הינה לכם טעימה קטנה מהספיישל (שכולו אגב כבר ביוטוב אבל בלי תרגום) סצינה שנמחקה הזוגות (למעט אלכס
ושין-אה
) צופים ביחד במשחק כדורגל של קוריאה בזמן האולימפיאדה... ודון-דון שגם בלי בת זוג עדיין גונב את ההצגה! (שימו לב בעיקר לקטע ב 2:25 - כשסולבי עונה לאינטרקום ושואלת מי זה? אין-יונג מהצד השני עונה בעצבים "מי את?????"
שלא יודעת שיש אצלה בבית מסיבמבה) דואט של אנבי LOVE SONG כמובן... ודון-דון רוקד ברקע
ואחד הקטעים הכי מצחיקים! איך יראו הילדים
של אנדי וסולבי????
***דיווח מקיף יותר אחרי שאני אראה את כל הפרק
או מי שכבר ראה מוזמן להוסיף את רשמיו

../images/Emo193.gif שינלאנג אושפז

קים היונג-ג'ון AKA קיד גרום AKA שינלאנג אושפז אתמול בלילה בבית חולים בסיאול בגלל מנת יתר של כדורי שינה.מסתבר שהבחור סובל מאינסומיה קשה כבר כמה שנים וכדי להירדם הוא לוקח באופן קבוע כדורי שינה רק שאתמול הוא לקח 1 או 2 יותר מידי והוא נמצא במיטתו במצב של עילפון קשה (או אפשר היה בכלל להעיר אותו). בבית החולים עשו לו שטיפת קיבה וכרגע הוא נח בביתו. כמובן שהמעריצים של הקיד כבר חוששים שהוא ניסה להתאבד וההיסטריה באינטרנט חוגגת. !

../images/Emo207.gif תוכניות ריאליטי קוריאניות

חדשות טובות לאוהבי קים ג'ונג-קוק (טורבו אופה) ויון אונהיי. ג'ונג-קוק שהשתחרר לא מזמן מהצבא ,חוזר למסך הקטן בתוכנית הריאליטי (המשעשעת מאוד יש לציין) FAMILY OUTING.כמו באקס-מן גם בתוכנית הזו הזמיר השרירי יהיה חלק מהקאסט הקבוע של התוכנית החל מאוקטובור הקרוב ואילך. באחת התוכניות תפציע גם זוגתו המיתולוגית מימי אקס-מן, יון אונהיי, כדי לברך אותו על חזרתו לשואו ביז. אני מחכה בכיליון עיניים לפרק האיחוד שלהם

vika161

New member
מתי?

מקלון וניל תודה על הידיעה אני מעריצה גדולה של שניהם אתה תוכל להודיע כשפרק האיחוד יגיע ולהגיד איפו אפשר יהיה למצוא אותו כדי לצפות תודה רבה!

למעלה