צריכה עזרה!!!

siena21

New member
צריכה עזרה!!!

היי, אני בת 22 ורק עכשיו גיליתי את קסם ההתעמלות האומנותית. אני יודעת שאני נחשבת "זקנה" מידי להתחיל ללמוד את זה באופן רציני אבל רציתי לדעת איפה אפשר ללמוד התעמלות אומנתית בשביל התחביב. כל מי שיודע אני אשמח לקבל תשובות!!

moruush

New member
../images/Emo90.gifאין כזה דבר מאוחר מידי,

אף פעם לא מאוחר
מה שכן, זה יכול להיות קצת [הרבה] לא בריא
.. באיזה איזור את גרה? כך נוכל למקד אותך במקומות שבהם אפשר ללמוד מה עם וינגיט? אולי שם יש לגילאים כאלו.. רוב המקומות שאני אישית מכירה זה לגילאי גנים ומעלה..

דנית666

New member
היי : )

קשה למצוא קבוצה לגיל כזה בהתעמלות אומנותית, לעומת זה בהתעמלות קרקע יש יותר סיכוי להשתלב ולמצוא קבוצה בגיל הזה. בכל מקרה אם תמצאי קבוצה תודיעי פה בבקשה איפה..

siena21

New member
אני גרה במודיעין..

דנית מה המייל שלך שאני אוכל להודיע לך אם אני אמצא..בת כמה את?

ליאנההה

New member
למען האמת קשה לי להאמין שקיים דבר כזה

התעמלות אמנותית זה משהו שמיועד לבנות הרבה יותר צעירות, שיש להן פוטנציאל להתפתח עם זה. אולי קיימת קבוצה להתעמלות קרקע כמו שאמרו, אפילו שגם לגבי זה אני די בספק.. בכל אופן שיהיה בהצלחה בחיפושים

ליאנההה

New member
ואגב

לגבי מחול אפשר להגיד שזה אף פעם לא מאוחר מדי כדי להתחיל, לעומת זאת לגבי התעמלות אמנותית זה משהו אחר לגמרי! אני לא חושבת שאפשר להשוות בכלל . . . כדי לבצע דברים בהתעמלות אמנותית צריך - א' גמישות מטורפת ו-ב' חוזק.. זה משהו שרוכשים עם השנים ושקל לפתח אותו במהירות כשמדובר בילדות קטנות (אגב מתעמלות אמנותית עושות גם הרבה שיעורי קלאסי).. לעומת זאת כשמדובר בבחורה בת 22 כבר קשה לפתח דברים כאלה, לפחות אי אפשר לעושת את זה מהר. אני חושבת שזו גם הסיבה שלא קיימים מקומות (שאני שמעתי עליהם לפחות) שנותנים שיעורים בהתעמלות אמנותית בתור תחביב לאנשים בגילך כי פשוט אין מה לעשות כשאין את הגמישות ואת החוזק שזה דורש. ואני אומרת את כל זה עכשיו לא כדי לבאס, זה פשוט עשוי להיות די מייאש. ממש ישבתי עכשיו וחיפשתי באינטרנט מקומות ולא מצאתי כלום..

siena21

New member
לליאנה

קודם כל את ממש חמודה שחיפשת מקומות!! אני יודעת שאת לא אומרת את זה כדיי לבאס ואני גם יודעת שאיחרתי את המועד פשוט אני רוצה לדעת בערך איך לשלב אביזרים (חישוק,כדור) יחד עם הריקוד כי את הגמישות בעקרון כבר יש לי.. פשוט אף פעם לא ממש למדתי ריקוד.. האמת שהרבה אנשים אמרו לי בלי קשר שזה תחום די אכזרי..זה ממש כמה שנים בודדות של תהילה והצלחה ואחרי זה בערך בגיל 24 כל הרקדניות פורשות..אבל אין ספק שזה אחד התחומים היפים שיש בספורט ובמחול..פשוט מדהים!!! תודה בכל מקרה :)

Only Dance

New member
אל יודעת איזה מורה יקח אותך עכשיו -

כי התעמלות אמנותית זה בהרכבים ממש משמ קטנים, כאילו, משמ כאילו ש/יעורים פרטים, כי הוא מרוויח מזה שהם הולכים לתחרויות וכויל זה הרי לא מורה זה מאמן, רציני, לתחרויות והכל. אני יודעת שכשאני רציתי בעיר שלי להירשם לטרמפולינה בשביל בסיס בהתעמלות הוא אל קיבל אוית למרות שבריקודים היינו עושות אקרובטיקה חופשי ועד היום. אפילו שהיה לי בסיס הוא לא רצה לקבל אותי, וגם בסלונים, שי את הבעיה הזו אם הלימודים הם רציניים המורה רוצה להרוויח מזה שהחבר'ה שלו הולכים לתחרויות... אבל מה אני יגיד לך... תנסי למצוא חוג, אויל במרכז יש יורת אפשרויות אז תמצאי. אצלנו כאן אין. קאטי

Only Dance

New member
אין לי שום זכות להגיד לך דבר כזה....

את מוזמנת להמשיך לחפש משהו במסגרת חוג כי אמרת שאת רוצה את זה כתחביב. אני פשוט אומרת מניסיוני שלי לא הלך, לא רציתי את זה גם מי יודע מה רק רציתי להרחיב אופקיי ולגעת בעוד תחום שקשור כך או אחרת במחול כי אלמנטים אקרובטיים אני אוהבת כשמערבים במחול ורציתי להתאמן. אולי תתאמצי מספיק ותמצאי מורה?! שמוכן להשקיע גם בלי שייצגו אותו בתחרויות כי העיקר בשבילו הכסף?.. אז בכיף. אני לא רוצה להוריד לך את המוטיבציה והמורל ממש אל בכוונתי, תמשיכי ותנסי ותמצאי בסוף. קאטי

למעלה