צריכה עזרה...

hallcat10

New member
צריכה עזרה...

ביום שבת יש לי יומהולדת.. אז אמא שלי החליתה שחוץ ממתנה,ונסעיה לחו"ל ועוד משהו.... היא תיקח אותי(תשלח אותי עם מישהי)ביום שישי מהבוקר לבלות..כאילו עם חברה הכי טובה שלי... אז הדבר הראשון שהיא אמרה שהיא רוצה לתת לי...זה שאני ילך לספר ושאני יעשה מה שאני רוצה.. כי רציתי מלא זמן...כי אני קטנה יחסית..אז לא נתנו לי.. בקיצור..אני לא יודעת מה לעשות.. חשבתי לעשות משהו שכחול\תכלת כי יש לי עיינים כחולות וניראה לי שזה יתאים..וגם יש פחות מאשר אדום וכזה.....ואני מעדיפה מה שיש פחות..הבעיה זה שיש לי שיער חום...אז זה לא ניראה לי יצא יפה.. אז אני צריכה רעיונות...או תמונות של תספורות.. תודה=]

Down And Away

New member
|ג'ייד|../images/Emo112.gif גם לי יש שיער חום. [האע, שטני]

וכמו שכבר רשמתי פה, היה לי כמעט את כל צבעי השיער. היה לי אדום, כחול, ירוק, סגול, ורוד, צהוב, כתום, ג'ינג'י, תכלת, סגול חציל כזה, ירוק מרקר ועוד הרבה ששכחתי עכשיו. אניוואי. עד שלא תעשי את הצבע בשיער לא תדעי אם זה יתאים לך או לא. דבר ראשון את הרי מבהירה את השיער קודם, זה לא שאת צובעת ישר ככה. את מחמצנת את השיער [הופכת אותו לבלונדיני, אם את לא יודעת] בחלק שאת רוצה לצבוע, ורק שם הוא נצבע. בחלקים אחרים שלא חומצנו קודם הצבע לא יתפוס. עכשיו לצבע השיער. אם יש לך עיניים כחולות מה שיבליט אותם זה גוונים בצבע כחול- ירוק, כחול, תכלת, טורקיז וכו'. אם הייתי במקומך הייתי הולכת על ירוק, שהוא גם מדגיש את העיניים שלך אבל גם מגוון. [במקום צבע שיער כמו צבע עיניים] בקשר לתספורת - איזה סוג תספורת את רוצה ? קצרה ? ארוכה ? מדורגת ? א-סימטרית ? קודם תגידי סוג, אח''כ אני אנסה לעזור לך.
מקווה שעזרתי.

למעלה