צריכה עזרה..... =/

צריכה עזרה..... =/

אחותי בעז``ה מתארסת מחר..... היות וקניתי לה ולגיס החדש משהו רציני ומושקע רציתי לכתוב להם ברכה יפה ומעניינת... יש למישהו רעיונות?? אשמח אם כן.. תודה מראש לכולם!! ולילה טוב...

קבלי אחת:

לזוג הצעיר, ברגשות מעורבים, כשהחיים של שניכם נפגשים, חיפשתי דרך לבטא את שמחתי ואת אהבתי שיהיו ימיכם מעתה מלאים, ושופעים שמחה. שיהיה זה הבית לתמיד איתן וברכת ה' מעל בזה הקנין. וכל שתלכו - יהיה האושר עמכם ונחת, אושר ושפע תמיד בביתכם. איתכם בשמחתכם, מחפשת לי ניק (ושידוך) ~טוב, נו. לא הכי מוצלח, אבל גם זה משהו~

יאללה ננסה אחד....

לאחותי ולבחור שעדיין לא מוכר. אני מבולבלת. שמחה בשמחת אחותי, ועצובה שהיא הולכת. שמחה שהיא מצאה את הבחור שלה, ועצובה כי היא הולכת. שמחה שהיא הולכת להקים בית ולהמשיך את שרשרת הדורות, ועצובה שהיא הולכת. שמחה שהיא נגאלה מרווקותה, אבל ממש עצובה שהיא הולכת. אז לכם הזוג הצעיר שגורמים לי לתחושות מבלבלות כל כך, אני רוצה לאחל שחייכם יהיו מאושרים ושמחים, ואם יבוא צער חס ושלום, שיהיה צער מהסוג שאני מרגישה עכשיו. צער שטומן בתוכו המון שמחה ואושר. בסדר?

א פאר

New member
כשהלב עולה על גדותיו,

כשהקל שמח עם כל מלאכיו.. על ה-זוג המאושרים, על הבית המפואר שנבנה על יסודות איתנים.. כשהדף לא יוכל להכיל, עוצמה של שמחה וגיל.. מתנתי מוגשת בזאת מלב רוגש, ובתפילה חרישית מלחש.. שיהא זה הארמון, מקום להשראת אושר ורון.. יברך אתכם השם באריכות ימים ושנים, דרככם תהא סוגה בשושנים.. ברכה והצלחה מאת השם, שפע נחת מלא חפניים... המשיכו להיות כמו שאתם, תמיד תמיד עם החיוך על השפתיים.. נשמע טוב? להמשיך? חח..

ננסה עוד אחת...

לאחותי, האמת שתמיד היית בשבילי מודל לחיקוי. תמיד הסתכלתי עליך בהערצה. תמיד דרשתי מעצמי יותר כי היה לי על מי להסתכל למעלה. ותמיד תמיד אהבתי אותך המון. פתאום את הולכת. וזה קשה, חוץ מזה שאת משאירה אחרייך חלל בבית, כי את האהבה וההערכה קשה לחלוק לשתיים, אהבה זה סוג של רגש מאד אגואיסטי, וקשה לחלוק את המנה של האהבה ששמורה לך לעוד אחד. וגם אם אפשר, אני לא בטוחה שאני רוצה. אז אני רק רוצה לאחל לך שהבעל שלך, במקום שיגרום לי לחלק את האהבה וההערצה, תגרמו לנו ללמוד כזוג איך אפשר להוסיף עוד אהבה. תראו לנו שאף פעם אהבה לא נגמרת, ותוכיחו לנו שאהבה היא לא רגש אגואיסטי. תראו לנו שאהבה היא דבר מדבק ומתרבה. אוהבת, ועדיין מחפש ניק בטירוף. מחפשת.

למעלה