צריכה עזרה !!

fhfhfhfhfh

New member
צריכה עזרה !!

אממ אני עושה עבודה על השיר ביקוז אוף יו עכשיו העבודה באנגלית אני צריכה למי שיש קורות חיים היסטוריה של קלי קלרקסון שיוכל לעזור לי בעבודה אמ אני ישמח עם זה יהיה באנגלית וגם ביכלל לא יתנגד אם בעברית זה לא משנה לי תודה מראש!! יום טוף

Because Of May

New member
ויקיפדיה? גוגל?../images/Emo3.gif../images/Emo109.gif

סורי שאני רעה, אבל זה משגע אותי שפותחים הודעות חדשות. לנצל"ש!

Assilicious

New member
הביוגרפיה של קליכפרעלייה

(שנמצאת גם באתר של הפורום....) קלי בריאן קלרקסון נולדה ב 24 לאפריל 1982 לאמא ג'ין ואבא סטיב. ההורים של קלי התגרשו. כשקלי הייתה בת 6 אמא שלה התחתנה בשנית עם ג'ים טיילור "בחטיבת הביניים הבמאי של להקת הבית ספר, סינטיה גלן, שמע אותה שרה במסדרון ודרבן אותה להצטרף ללהקת בית ספר, וקלי עשתה זאת. גם בתיכון קלי המשיכה לשיר ולהופיע במחזות זמר קטנות והפקות נוספות. היא הייתה חלק מ "שבע כלות לשבעה אחים" והייתה בתפקיד ראשי במחזה " Brigadoo קלי סיימה את הלימודים בשנת 2000, ולא רצתה להמשיך ללמוד בקולג', היא רצתה להגיע לקריירה במוסיקה. בנתיים, קלי עבדה בהמון עבודות כדי לשלם חשבונות, היא הכינה קלטות דמו ושלחה אותם לכל מיני מקומות ואף אחד לא החזיר לה תשובה. קלי נהייתה מתוסכלת מזה, והיא ארזה את התיקים שלה ועברה לגור בלוס אנג'לס עם חברה, בתקווה למצוא את הפריצה הגדולה שלה. אחרי שניסתה את החיים בעיר גדולה, האוטו שלה נגרר פעמיים והבית שלה נשרף, קלי החליטה לחזור לחזור הבייתה שלה ולעשות החלטה מה היא עושה עם החיים שלה. חברתה הטובה, ג'סיקה, שמעה על האודישנים לתוכנית "אליל אמריקני" בדאלס ומילאה את כל הדפים המצורפים בשבילה. אחרי שהיא עברה את האודישן בדאלס, היא הייתה בחזרה להוליווד. מאוחר יותר, היא גילתה שהיא הצליחה להגיע לשלב ה-30 מועמדים הסופיים והיא הולכת להיות משודרת בטלוויזיה. אחרי שהיא ביצעה את "כבוד" (Respect) קלי התברגה לשלב ה-10 מועמדים הסופיים. שבוע אחרי שבוע, התוכנית טלוויזיה התפתחה ואלפי אנשים העבירו לראות את המבצע האהוב עליהם. הגיע השלב של 2 המועמדים הסופיים, קלי קלרקסון וג'סטין גואריני. אחרי ספיישל של שעתיים ואלפי הצבעות אחרי כך, קלי הוכתרה להיות האליל אמריקני הראשונה ב-4 בספטמבר וקיבלה חוזה של מליון דולר חודש מאוחר יותר. ב-5 באוקטובר, הסינגל של קלי "רגע כמו זה" (A moment like this) קפץ מהמקום ה-52 אל המקום הראשון במצעד הבילבורד האמריקני, ובכך היא שברה שיא שהיה שייך לביטלס בשנת 1964 הסינגל הראשון של קלי, היה סינגל דו צדדי A moment like this/Before your love. אחרי שהוכרזה כזוכת אליל אמריקני, קלי וכל שאר 30 המועמדים הופיעו יחד בלאס ווגאס לספיישל של התוכנית. אח"כ כל 10 המועמדיים האחרונים, כולל את קלי, עשו סיבוב הופעות עירוני ברחבי ארה"ב קלי וג'ססטין (מקום שני בתוכנית) התחילו להצטלם לסרט המחזמרי שלהם "מג'סטין לקלי". הצילומים נמשכו 6 שבועות, הם למדו כיאוגרפיות חדשות וקיבלו את התסריט חודש בלבד לפני הצילומים. תוך כדי הצילומים, קלי גם ניסתה לעבוד על אלבום הבכורה. ב-15 באפריל 2003, קלי הוציאה אלבום, Thankful שוחרר הסינגל הראשון של קלי מאלבום הבכורה שלה היה "Miss Independent". האלבום שלה מכר זהב, רק אחרי 3 שבועות במצעדים. ב- 19 למאי האלבום של קלי קיבל פלטינה (מליון עותקים) ב-20 ליוני הסרט "מג'סטין לקלי" יצא לאקרנים ומאוחר יותר שוחרר על גבי DVD ווידאו ב 26 לאוגוסט. קלי הופיעה בטקס פרסי המוסיקה לנוער וביצעה שם את הסינגל השני שלה "Low". היא גם זכתה בטקס בפרס בחירת הנוער לזמרת השנה. תוך כדי המגזין Candies שכר את קלי לקמפיין שלהם והיא הייתה האשת יחסי ציבור שלהם מ-6 באוגוס עד ה16 באוגוסט, קלי יצא למיני סיבוב הופםעות הראשון העצמאי שלה והוא היה ב-8 יעדים שונים, בניהם משיגן וניו יורק...היא שרה שבעה שירים מהאלבום, בנוסף את A moment like this, כמה שירים של מאריה קארי, ויטני יוסטון, גרט' ברוקס, רבה מקאנטייר, בוני רייט, נו דאוט ואירוסמיט. אחרי הסיבוב הופעה הזה, קלי רצתה לקדם את האלבום של גם "מעבר לים". היא הייתה בבריטניה, גרמניה, יפן ואוסטרליה האלבום השני של קלי, Breakaway, יצר בנובמבר 2004, והגיע ישר לאלבום פלטינה (מליון עותקים). הסינגל הראשון מתוכו, שנושא את שם האלבום, היה פסקול לסרט "יומני נסיכה 2", והוא נכתב ע"י אבריל לאבין. קלי אהבה את השיר והרגישה שהיא מזדהה איתו אז היא החליטה לקחת אותו לעצמו. הסינגל הגיע להישגים גבוהיים, שבר כמה שיאים במצעדיים, שהה יותר משנה במצעד הבילבורד, שאת רובם בילה בעשרת המקומות הראשונים. מאוחר יותר, קלי שיחררה את הלהיט "Since you been gone" שהופק ע"י מקס מרטין. הסינגל הגיע למקום 2 במצעד השירים האמריקני, וגרם לפריצה הגדולה של קלי בעולם ומאז כבר כולנו יודעים את ההמשך.. האלבום השני של קלי מכר יותר מ-11 מליון עותקים ברחבי העולם, קלי שיחררה עוד 3 סינגלים מהאלבום, Behind these hazel eyes, Because of you, Walk away... היא זכתה ב-2 גראמי, VMA 3, עשתה קמפיינים למי הרזיה, חברת מכוניות, משחה נגד פצעונים, יצאה לעוד 3 סיבובי הופעות והרשימה עוד ארוכה

a k c

New member
../images/Emo109.gifאני רואה שכבר עזרו לך../images/Emo3.gif

אבל אני חייבת לתקן: "אשמח"
.

למעלה